Mamma Mia, cu plecări dar și sosiri. Prim amical, cu ASU Politehnica

Nu doar cel mai bine clasat club din fotbalul timișean, ACS Poli, a început pregătirile de iarnă la începutul acestei săptămâni, ci și cea de-a grupare a județului, CS Nuova Mamma Mia, a demarat luni antrenamentele, pe terenul Textila din Calea Aradului.

Într-o serie a IV-a din Liga 3 cu numai 24 de meciuri pentru fiecare dintre competitoare pe parcursul acestui întreg sezon, vicecampionii alb-roșii din Becicherecu Mic au hibernat aproape două luni după încheierea în ultima decadă din noiembrie a stagiunii de toamnă, dar măcar la loc călduț, tot pe poziția a doua, cu de departe cel mai mare număr de goluri înscrise în vest, 36 în 12 apariții, și neînvinși, ca și liderul Național Sebiș.

Iar la reunirea lotului, de luni de la ora 15, au răspuns prezent majoritatea componenților prezenți în turul campionatului, dar și câțiva potențiali noi recruți, precum și, conform obiceiului casei la CS Nuova Mamma Mia, sportivi aflați în căutarea unei noi formații, fără angajament, sau în trecere, de exemplu ajunși pe alte meleaguri dar în vacanță fiind. Narcis Petre, antrenorul principal, care în paralel activează în cel de-al optulea an la Școala Generală Voiteg, ca profesor de Educație Fizică și Sport, i-a contabilizat ieri pe Culda și Filip – portari; Ștefanovici, Telescu, Toma, Negruț, Radu, Luță, Zurbagiu, Hodiș, Molcuț, Steop, Silaghi, Mancaș, Tăbăcaru și Hecsko dar și Nagy, sosit de la CS Unirea, Buzdugan, tot din vestul județului, de la FC Băban Marcel Jimbolia, Ghigilicea, un mijlocaș severinean aflat în probe, și Voicu, un mijlocaș trecut și pe la Victoria Brănești. La pregătirile de ieri s-au aliniat însă 26 de jucători, așadar și unii care doar se antrenează momentan cu alb-roșii.

La capitolul plecări, pe lista lui Petre figurează Mancaș, la CS Ghiroda, Miheț, la Național Sebiș, și Silaghi-Perju la UTA, în vreme ce Centea revine după cele 6 luni petrecute la secund-divizionara CS FC Caransebeș iar Nagy aduce un plus de experiență de la Sânnicolau Mare, un fundaș dreapta sau mijlocaș la închidere.

Pregătirile acestei săptămâni constau în readaptarea la efort, săptămâna viitoare demarând un cantonament pe plan local, la Becicherecu Mic, de circa 8-10 zile, cu masa la stadion.

Ulterior, seria jocurilor amicale, după cum urmează, unele terenuri gazdă nefiind încă desemnate: cu ASU Politehnica Timișoara în 4 februarie; cu CS Ghiroda pe 7 februarie; cu Șoimii Pâncota în 11, la Timișoara; la Metalul Reșița în 14; pe 17 cu juniori ai lui ACS Poli Timișoara; în 18 din nou cu Șoimii Pecica, la Timișoara; pe 21 cu Metalul Reșița, tot la Timișoara, iar în meciul precompetițional, cu cei din Biled, la Becicherecu Mic.

CS Nuova Mamma Mia va debuta în retur pe teren propriu, contra Științei Turceni, în 6 martie.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 11

 


Alte articole legate de acest subiect: