Mamma Mia, desprinsă abia după pauză de regina remizelor, căreia-i provoacă primul eşec în 7 jocuri

Fruntaşa CS Nuova Mamma Mia nu s-a dezminţit şi la a patra sa apariţie pe teren propriu în C4 să se impună la măcar două goluri diferenţă, trecând astăzi de la ora 15 cu 3-1 de ACSO Filiaşi, într-un joc din etapa a IX-a a Ligii 3, însă alb-roşii din Becicherecu Mic au scuturat plasa abia după pauză şi au încheiat partida primind primul gol acasă în acest campionat.

Meritoriu, timişenii au stopat astfel o serie de 6 meciuri fără înfrângere a grupării din judeţul Dolj, de fapt o regină a remizelor în Seria a IV-a, cu 4 din opt apariţii înaintea rundei de astăzi, şi care pierdea pe alte terenuri doar la prima sa ieşire, 2-1 pentru Vulturii la Lugoj, la potou, după care triumfa cu 3-0 la Giarmata şi remiza 1-1 la Arad şi Turceni: CS Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic – ACSO Filiaşi  3-1 (0-0).

Zoran Radu, cu un şut din careu, a pus-o pe cea mai prolifică grupare din serie pe drumul cel bun spre al cincilea triumf în C4, la doar 5 minute de la reluare, iar două reluări cu capul, în urma cornerelor lui Negruţ, au triplat avantajul.

Mai întâi veteranul Luţă, după o oră de joc, iar apoi Marius Toma, în minutul 75, tot cu o lovitură de cap, au înlăturat orice urmă de îndoială în privinţa învingătoarei. În prelungiri, una dintre cele doar două neînvinse ale seriei, ca şi Naţional Sebiş, pe care a egalat-o la puncte, şi care va evolua mâine la Hunedoara, a scos în premieră mingea din plasă în jocurile de acasă din 2014-2015, autor fiind Buciuman: 3-1.

Astfel, după 8-0, 2-0 şi 3-0, Mamma Mia şi-a continuat seria rezultatelor bune la Becicherecu Mic, pregătindu-se totodată de derby-ul de vinerea viitoare, tot de la ora 15, la Giarmata, cu CS Millenium. Va fi interesant de văzut de pe ce poziţie ierarhică vor aborda băieţii lui Narcis Petre deplasarea, vicecampionii din 2014 fiind lideri în primele 4 etape iar apoi, după runda de şedere, contorizând clasări pe 3, 2, din nou locul secund şi iarăşi 3, înaintea acestei întâlniri.

Despre oaspeţi, încă un amănunt, ACSO Filiaşi se prezenta astăzi cu al treilea cel mai prolific atac al seriei, în urma amfitrionilor lor şi a liderului Naţional Sebiş, cu 13 în cont, faţă de 11 ale doljenilor. Mamma Mia are în schimb de-acum 23 în 8 apariţii, adică aproape 3 pe meci…

*

CS Nuova Mamma Mia: Filip – Miheţ, Toma, Telescu, Negruţ – Costea, Luţă, Zurbagiu, Radu, Silaghi, Steop.

Au mai jucat: Hodiş, Hecsko, Postolache, Cioancă

Pe bancă: Culda – Ştefanovici, Mancaş.

*

Narcis Petre (antrenor CS Nuova Mamma Mia): „Un joc la discreţia noastră, în care ne-am creat 7-8 situaţii clare de a marca în prima parte dar n-am fost concentraţi la finalizare. La pauză le-am spus băieţilor mei să ia jocul în serios, reproşând greşelile făcute în prima repriză, iar în partea secundă am reuşit să înscriem 3 goluri şi puteam marca şi mai multe. Îmi pare rău că am primit primul gol acasă! Sunt însă mulţumit de meci, a fost unul bun. Aşteptăm derby-ul cu Giarmata, de săptămâna viitoare”. 

*

Rezultatele jocurilor de azi în etapa a IX-a din C4: 

Vulturii Lugoj – ACSVM Craiova 1-0: Precupanu (90)
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – ACSO Filiaşi  3-1: Radu (50), Luţă (60), M. Toma (75) – Buciuman (90+2)
CS Minerul Motru – UTA Bătrâna Doamnă  2-3: Vrâncuţ (69), Nicoloff (87) – Rus (45, 63), O. Gueye (62)
Mâine se joacă FC Hunedoara – Naţional Sebiş, CS Ineu – Millenium Giarmata, Ştiinţa Turceni – Minerul Mehedinţi. Pandurii II Târgu Jiu stă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 7 = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: