Mamma Mia! Două cu capul, Pandurii II depăşită din nou cu 3-0 în Timiş. „Urmează derbyul la Sebiş!”

CS Nuova Mamma Mia a revenit pe căi victorioase, în dauna „satelitului” Pandurilor, care se înfăţişa la Becicherecu Mic după două succese în deplasare, la Pâncota şi Turceni, plus un clar 4-0 acasă.

Dar timişenii au coborât „satelitul” din înalturi, precum şi CS Millenium dispunea în etapa I de gorjeni, la Giarmata, tot cu 3-0. Mamma Mia, care remiza weekendul trecut la Craiova, dar şi în urmă cu 3 săptămâni, tot cu 1-1, la Hunedoara, a reuşit astfel al treilea succes la zero acasă, după acel 8-0 cu cei din Ineu şi un 2-0 cu Vulturii Lugoj.

Mamma Mia a deschis scorul la mijlocul primei părţi, în urma cornerului executat de Radu, capul lui Steop făcând diferenţa: 1-0, în minutul 21.

Hodiş a finalizat după un sfert de oră din partea a doua o acţiune personală, cu lejeritate: 2-0. Şi tot o lovitură de cap, a fundaşului Telescu, din centrarea lui Radu, a rotunjit scorul pe final, de forfait: Mamma Mia – Pandurii II 3-0!

Acasă, numai la zero, ca un bun stimulent înaintea derby-ului de la Sebiş, cu Naţional, din etapa a opta. Timişenii i-au egalat astfel la puncte, în frunte, pe sebişeni, care joacă mâine un derby arădean, la Ineu.

Cât despre Pandurii II, nu-i prieşte prin părţile noastre, cedând şi la Giarmata, şi la UTA Bătrâna Doamnă…

*

CS Nuova Mamma Mia: Filip – Negruţ, Toma, Telescu, Miheţ – Tăbăcaru, Luţă, Zurbagiu, Radu, Steop, Silaghi.

Au mai jucat: Mancaş, Costea, Hecsko, Hodiş

Pe bancă: Culda – Molcuţ, Postolache.

Narcis Petre: „Un meci greu, chiar dacă scorul a fost 3-0 pentru noi. Au o echipă bună, cu mulţi tineri talentaţi, şi joacă fără stres. Ţinta lor nu e promovarea şi joacă fără presiune. Remarc toată echipa! Urmează un derby cu Sebiş şi pentru astfel de meciuri ne pregătim cu maximă seriozitate, pentru a lua toate cele 3 puncte”.

*

Rezultatele etapei a VII-a:

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Pandurii II Târgu Jiu 3-0: Steop (21), Hodiş (61), Telescu (90+1);
Ştiinţa Turceni – ACSO Filiaşi 1-1: Lungu (32) / Lupu (83);
Minerul Motru – Millenium Giarmata 0-1: Sorescu (84).
FC Hunedoara – ACSVM Craiova, CS Ineu – Naţional Sebiş şi UTA Bătrâna Doamnă – Minerul Mehedinţi se joacă mâine, în vreme ce Vulturii Lugoj stă.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 2 = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: