Mancaș, coautor iar după pauză cu o ”dublă”: Deva – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 0-4 (0-2). Fără Baranyi și Bocșan, accidentați. ”Mai avem mult de lucru”

Timișenii și-au continuat vineri seară seria victoriilor din debutul noului sezon, trei în Cupa României plus acest al doilea triumf în campionatul Seriei a IV-a din Liga 3, obținut la scor tocmai în fief-ul devenilor învingători săptămâna trecută la Dumbrăvița. Iar galben-albaștrii s-au distanțat ”pe felii” egale în ciuda absenței unor jucători de bază, antrenorul Octavian Benga – foto admițând totuși la final că formația sa mai are multe de pus la punct: LPS Cetate Deva – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 0-4 (0-2).

După un 3-1 acasă în runda inaugurală, un succes chiar și mai categoric în deplasare, conturând un debut perfect de campionat pentru cei în galben-albastru. Din rândurile cărora Sebastian Budur a deschis scorul în minutul 18, din centrarea lui Mancaş, ca apoi Liviu Herci să dubleze avantajul pentru echipa sa în minutul 30, la pasa primită de la Silaghi.

După mijlocul părții secunde, în minutul 73, Cosmin Mancaş a fost faultat în careu şi s-a dictat lovitură de la 11 metri, transformată tot de el, ridicând scorul la 0-3. Iar după numai două minute acelaşi Cosmin Mancaş şi-a continuat recitalul, co-autor iar în repriza a II-a chiar dublu marcator, etalându-și măiestria sportivă cu o scăriţă de la 15 metri peste portar, în urma unei acţiuni personale… 0-4.

Au jucat următoarele formaţii:

LPS Cetate Deva: Manea – Kelemen, Dina (cpt), Radak, Doboş –  Bogdanovici,  Toiu (min. 85, Cocan), Cîrstea, Iana (min. 75, Curescu) – Lupa, Chivu.

Antrenori: Nanu Ştefan (principal) şi Dorian Gugu (secund).

Pe bancă: Apostol, Puşcaşu, Tatulea, Marton şi Roncea.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Gakos – Semeniuc (min. 81, Piţuc), Goţa, Jovanic, Liuba – Mancaş (cpt.), Jichici, Herci, Bâte (min. 50, Şofran) – Budur (min. 77, Ghinescu), Silaghi (min. 46, Ianc). 

Antrenori:Octavian Benga şi Alexandru Chiu (secund).

Pe bancă: Sipoş, Andreca, Baranyi.

Octavian Benga (antrenor principal CSC Ghiroda și Giarmata Vii): ”Un meci greu, pe care ştiam că trebuie să-l tratăm cu o anumită tactică. Era al treilea joc al nostru în şase zile, după cel de Cupa României. Am avut doi jucători de bază accidentaţi, pe golgheterul nostru – Alexandru Baranyi, şi fundaşul Cristian Bocşan, două piese importante în angrenajul echipei. Am reuşit să gestionăm inteligent jocul şi să marcăm de două ori până la pauză. A venit acel roşu iar în repriza a doua am încercat să ne apărăm mai jos şi pe contraatac am reuşit să marcăm alte două goluri. Puteam să înscriem chiar şi golul cinci, dacă eram mai atenţi. Îmi felicit jucătorii, îmi ridic pălăria în faţa lor pentru efortul şi rezultatele din cele trei meciuri în şase zile! Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi de la etapă la etapă să aducem ceva în plus, pentru că, trebuie să recunoaştem, mai avem de lucrat mult…”

Rezultatele serii în C4, pe coloana dreaptă, a clasamentelor. Etapa a II-a în C4 continuă sâmbătă.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 5 = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: