Mancaș egalează după un corner: Ghiroda și Giarmata Vii, 1-1 la Crișul

Liderul Seriei 8 în Liga 3 a egalat spre finele primei deplasări efectuate în faza play-off, cu ocazia etapei a III-a, ultima rundă din primul tur al grupei I valorice, un tur din totalul celor 3, draw în urma căruia fruntașii mai au 5 puncte avans față de dumbrăvițeni, 6 față de egalii lor în partida de la ora 17: CS Crişul Chișineu Criș – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 1-1 (0-0).

A fost prima dintre cele 3 deplasări la rând ale galben-albaștrilor Ghirodei, iar fruntașii aveau nevoie de un rezultat pozitiv, în contextul în care partenerele de întrecere din play-off au izbutit deja să se impună o dată în turul din zona 1-4, nu însă și formația de pe ”Emilian Pavel”, cu cea mai subțire zestre în primele 3 runde din grupa I valorică, numai două puncte, față de cele 5 ale Crișului – neînvinsă, respectiv câte 4 ale Dumbrăviței și Șoimilor.

Ce-i drept, liderul n-a fost departe de gol la mijlocul primei reprize, în minutul 22, când Bădăuţă a şutat în transversală de la 16 metri.

După pauză, gazdele au deschis scorul în minutul 59, când Andrei Haloş a profitat de greşelile în lanţ ale apărării timișene şi a înscis cu un şut de la 13 metri: 1-0.

Bănățenii au reuşit totuși egalarea după un corner executat de David Pop, Cosmin Mancaş înscriind cu o foarfecă din careu: 1-1.

Și urmează în Vinerea Mare ieșirea la a patra clasată, Șoimii Lipova, la Arad, pe când Crișul va juca tot acasă, cu secund clasata de care este devansată cu un punct, din Dumbrăvița. Diferența de puncte dintre fruntașii ghirozeni și Șoimii de pe locul 4 este de 9 puncte înaintea ultimelor 6 runde.

Răzvan Leucă a spus: ”A fost un joc dominat de noi, am avut ocazii dar nu am reuşit să le concretizăm şi din păcate indecizia fundaşilor a făcut ca localnicii să înscrie. Din păcate, ratările au făcut ca astăzi să nu câştigăm acest meci pe care l-am dominat.”

Crișul: Blaga – Haloș, Pașca, Sabău, Nistor, Siminic – Clej, Tănase, Susan, Peter – A. Pașcalău.

Antrenor: Adrian Abrudean.

Rezerve: Cl Păşcălau – Giurgiu, Cl. Popa, Ciornei, Ciubotariu.

CSC Ghiroda & Giarmata Vii: Mosoarcă – Sporin, Stupu (min. 65, Pop), Hecsko, Coroiu – Precup (min. 55, Grancea), Trandu (min. 85, Rosuş), Jichici, Mancaș – Românu (min. 65, Bîrloveanu), Bădăuță.

Antrenor: Răzvan Leucă.

Rezerve: Mikloş, Velcan, Andreşoiu.

Arbitri: Suvar (Sibiu) – Nagy (Mediaş) şi Duță (Avrig). Observator de arbitri: Pantea (Oradea), delegat de joc Copăcean (Reşita).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + 9 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: