”Mânjii” alb-negri, 5 marcatori: ACS Poli juniori B – Progresul Racovița 5-2

Juniorii B ai secund-divizionarei ACS Poli Timișoara și-au continuat seria jocurilor de pregătire după sosirea din cantonamentul în Serbia, cu alte întâlniri cu grupări divizionare de seniori…

ACS Poli juniori B – Progresul Racoviţa 5-2 (3-1)

Disputat vineri de la ora 18, în nocturnă, pe suprafața sintetică de lângă stadionul ”Dan Păltinişanu”, meciul amical al juniorilor de 1998/99, cu un lot complet, împotriva divizionarei D Timiș din Racovița a fost adjudecat la scor de alb-negri. ”Mânjii” lui Robert Fruşa nu au mai dat greş vineri seară, cum se întâmpla în meciul anterior, atunci când au ratat mult şi au încasat trei goluri pe final.

De această dată, adolescenții timișoreni au zburdat pe teren, reuşind o victorie clară în faţa celor de la Progresul, din liga a IV-a. Gazdele au deschis rapid scorul prin fundașul Harald Fridrich, în minutul 6, după care Ploscariu a egalat la unu în minutul 15, cu un şut pe jos, la firul ierbii, din afara careului de 16 metri.

Acesiștii au reuşit să mai înscrie de două ori şi să conducă la pauză cu 3-1, prin finalizările lui Popan (minutul 33) şi Sturz (37).

În mitanul secund, juniorii lui Fruşa au încântat, izbutind să mai perforeze poarta oaspeţilor de două ori, prin Velcotă (min. 45) şi Marin (min. 62), chiar dacă au efectuat multe schimbări. Vizitatorii au înscris golul doi prin Petre Râmneanţu, în minutul 56, din 11 metri.

ACS Poli – juniori B: Contra – Hăruţ, Sturz, Fridrich, Podină – Marin, Oprea, Codrean, Andreici – Popan, Velcotă.

Antrenor: Robert Fruşa.

Au mai intrat: Rus, Sporin, Cochinţu, Gavruţă, Lazăr, Popa, Dincă, Totic, Istrate, Kokora, Sârbu şi Sevici.

Progresul: Mircea Ardeleanu – Sergiu Barboni, Horea Onae, Norbert Nori, Petre Ploscariu, Florin Drăgan, Mircea Şchiopu, Bogdan Barburescu, Alin Nanu, Ciprian Palade şi Claudiu Jivan.

Antrenor: Daniel Năstase.

Au mai intrat: Sorin Sfetescu, Fodor, Tudor Onae, Jurj şi Petru Lazăr.

*

Cocoşul Orţişoara – Avântul Periam 1-1 (1-0)

Vineri după-amiază de la ora 15, pe un teren greu, la Orţişoara, gazdele au încheiat la egalitate cu liderul Seriei I, Avântul Periam, care şi-a adus un nou antrenor, pe Emeric Vascko. Trupa lui Ghiţă Chimiuc a deschis scorul prin Chitucea, în minutul 11, iar oaspeţii au egalat în penultimul minut de joc prin Raul Ițu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + sase =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: