Marcatoare în premieră a 3 goluri în retur, Millenium nu învinge la Giarmata

CS Millenium s-a impus în sezonul de primăvară pe propria arenă ”Nicu Moraru” prin a înscrie fie și doar un singur gol, fie și două, însă astăzi a înregistrat a doua remiză acasă în retur în ciuda faptului că a marcat în premieră mai mult de două goluri într-un meci în 2019, cu ocazia celei de-a opta runde din jumătatea secundă a campionatului în Seria a IV-a în Liga 3: Millenium Giarmata – CS Naţional Sebiş 3-3 (1-1).

Egalați rapid încă din primul sfert de oră, timișenii au încasat două goluri și în primul sfert de oră după pauză, în care au fost salvați și de bară, revenind apoi la mijlocul reprizei a II-a, cu două reușite în 5 minute. Antepenultima clasată n-a trecut însă de ocupanta locului 8, care câștiga cu 1-0 meciul tur.

Mult mai multe goluri în disputa directă de astăzi de la ora 17 din etapa a XXIII-a în seria vestică, timișenii completând astfel o săptămână cu 3 apariții pe care o începeau victorios aici, cu 2-1, și o continuau pe scut marți la Ghiroda, 2-0 pentru gazde.

Cristian Daminuţă a deschis scorul în minutul 5, iar Florin Călin, în minutul 64, și Michel Rosenblum în minutul 69 din lovitură de la 11 metri, au marcat golurile revenirii bănățenilor, după ce Marco Enciu egala în minutul 12 și majora diferența în minutul 56, pentru CS Național, care a suferit vremelnic pierderea lui Goşa, accidentat și înlocuit din minutul 12, înscriind și Florin Mateucă în minutul 46.

Dacă debutul partidei a surâs amfitrionilor, primul gol al partidei având să rămână și cel mai frumos, marcat de Cristian Daminută cu un şut de la 25 de metri, în schimb începutul reprizei a II-a a aparținut în totalitate oaspeților, cei din Sebiș și lovind în minutul 52 stâlpul din stânga al porții apărate de Nariţa, la un scor favorabil lor, 1-2. 

În orice caz, CS Național a rămas și în continuare fără victorie în 2019, înregistrând al patrulea rezultat consecutiv de egalitate, respectiv al doilea 3-3 în numai 72 de ore: 1-1 acasă cu CS Crișul Chișineu Criș, 0-0 vinerea trecută la Lugoj și 3-3 marți pe teren propriu cu CS Hunedoara. În prealabil, în acest retur, sebișenii au mai și pierdut afară, cu 1-0 la Dumbrăvița și 3-1 la Cermei. Speranțele lor se leagă acum de întâlnirea acasă cu AFC Unirea 1924 Alba Iulia…

În schimb, pentru Millenium urmează deplasarea la codașa CS Ocna Mureș și meciul acasă cu fruntașa CS Șoimii Lipova.

Răzvan Leucă ne-a spus după remiză că ”din păcate nu am reuşit să obţinem toate cele trei puncte, dar sper să nu influenţeze aceste două puncte pierdute la finalul campionatului. Nu pot spune că am jucat rău, sunt mulţumit de jocul echipei, dar nu şi de rezultat…”

CS Millenium Giarmata: Narița – Sporin, Stupu, Covăsală, Negrei – Daminuță (min. 86, Corţăţeanu), Ferțu (min. 66, Popan) – Rosenblum – cpt., Marius Călin, Ochea (min. 52, Cochinţu), Beloescu. 

Antrenor: Răzvan Leucă

Pe bancă: Ciută, Pricop, Olteanu, Dincă.

CS Naţional Sebiș: Gakos – Goșa (min. 12, Pop), Onuțan, Forizs, Dărăban – Pop, Ember, Mateucă, Petculescu, Susan (min. 87, Bartok), Enciu – cpt. 

Pe bancă: Horvat, Szekely, Rugină, Teședan, Deliman.

Arbitri: Mircea Salomir – Paul Pojar (ambii din Cluj) şi Ioan Georgiu (Dej). Observator de arbitri, Sorin Ciotlăuș (Deva), iar delegat de joc Cătălin Pașcanu (Cugir).

Rezultatele din C4, programul etapelor 23-24 și clasamentul, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: