Marius Baciu (Daco Getica), 0-0 pe Electrica: ”Noi n-am avut pregătire, așa că n-am cum să nu fiu mulțumit, dar sunt și supărat, căci puteam mai mult!”

După ce a remizat 1-1 în acest tur în capitală cu timișorenele ASU Politehnica și Ripensia, ASC Daco-Getica București a încheiat astăzi după-amiază prima jumătate a campionatului tot printr-un rezultat de egalitate cu o formație de pe Bega, 0-0 cu ACS Poli pe ”Electrica”. Punct în urma căruia Marius Baciu cu un ochi a râs și cu celălalt a plâns…

 

 

”Precum în alte meciuri, și astăzi am ratat cât am ratat, iar arbitrii ne-au luat la mișto, în toate, că a fost acasă, că în deplasare… Dacă n-a dat, trebuie că n-a fost, dar să spună observatorul și cine judecă”, a spus Marius Baciu, antrenorul bucureștenilor.

”Însă asta este calitatea, atât putem! La ocaziile pe care le-am avut trebuia să câștigăm fără probleme! Nu reproșez nimic arbitrilor, ci jucătorilor, că au fost niște căcăcioși”, a adăugat Baciu.

Întrebat la ce anume se referă în privința erorilor de arbitraj, antrenorul vizitatorilor a răspuns: ”N-ați văzut și Dumneavoastră!? Ce să mai spun și ce să mai discutăm atât!? A fost un arbitraj de acasă, am avut penalty, așa cum l-am văzut noi”.

Întrebat și în privința faptului că a fost ”botezat” pe foaia oficială de joc, în dreptul antrenorului de la ASC Daco-Getica fiind înscris un alt nume, Baciu a răspuns: ”Delegatul atâta și-a amintit, mi-a găsit alt nume…”

Legat de faptul că bucureștenii au abordat partea a doua prin bara lui Voicu, Baciu a explicat că ”nu le-am spus nimic în plus la pauză, ci precum la început. Însă ne-a fost frică, nu am avut consistență, am intrat într-un joc care a convenit adversarului, așa încât orice s-ar fi putut întâmpla. Au avut o fază fixă și două contre pe greșelile noastre, dar atât…”

 

Baciu a privit lucrurile și în ansamblu, declarându-se satisfăcut la finele turului: ”Sunt foarte mulțumit, dacă ne gândim de unde am plecat, cu 2 jucători în joia dinaintea startului de campionat, și iată-ne la mijloc! Ne-am ridicat la un nivel foarte bun cu o echipă făcută peste noapte, fără pregătire fizică, fără nimic. Dar vedeți și ce arbitraje am avut, la Brăila nu au avut gazdele nici un șut pe poartă dar au câștigat cu 2-1, tușierul dă penalty din colțul lui, nouă ne-o scoate din poartă. Ne-au scos-o, eu eram pe linie, am văzut. Am pierdut cel puțin 10 puncte ca fraierii!”

Despre situația fotbalului timișorean, ”căci am trăit aici, mă doare sufletul, mă doare inima la ce văd, dar e problema lor de organizare, și alte lucruri. Noi avem jumătate din curtea noastră, crescuți, juniorii noștri, așa că eu sunt foarte mulțumit dar vreau și un pic mai mult, însă de aia sunt la B și joacă la B…”

Baciu a mai pus degetul pe rană și la modul general, referitor la Liga 2: ”Toate sunt foarte slabe, nivelul este slab. Sunt câțiva jucători buni, dar nivelul este modest. Sunt câțiva buni… Știu și eu ce să mai zic!? Noi n-am avut pregătire, n-am cum să nu fiu mulțumit, dar sunt și supărat, căci puteam mai mult. Și scuzați-mă vă rog căci am fost cam înfierbântat acum după meci!”

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: