Marius Călin deschide scorul și reușește o ”dublă” la revenire: Millenium Giarmata – Autocatania Caransebeș 4-1

Marius Călin, revenit după o accidentare, a deschis scorul și a izbutit o ”dublă” în doar cea de-a doua victorie din 2013 pentru Millenium Giarmata, care a pus punct în această seară unei serii de 3 jocuri fără succes, 4-1 (1-1) cu ocupanta locului 10, Autocatania Caransebeș, reușind primul triumf de la 5 aprilie încoace. Și cu secundul Ilie Stoican la redebut în acest sezon, Millenium a rămas însă pe 3, la 7 puncte în urma Jiului Rovinari, care a trecut cu 1-0 de Flacăra Făget.

Timișenii din Giarmata s-au apropiat astfel la 10 puncte de liderul seriei a patra în Divizia C, Minerul Motru, care a stat în această a patra etapă înaintea încheierii stagiunii, rundă peste care va cădea cortina sîmbătă, cu CS Apă Craiova – Vulturii Lugoj, ce se dispută mâine, de la ora 18.

Așadar a fost seara lui Marius Călin, care a deschis scorul în minutul 30, angajat fiind în adâncime și profitînd de ieșirea neispirată a goal-keeper-ului cărășean: 1-0. Autocatania a ripostat însă înaintea pauzei, dintr-o fază fixă, Adrian Ganea prinzînd un șut pe colțul scurt, care s-a strecurat în plasă, pentru 1-1, din devierea lui Rosenblum, în minutul 37.

Deja cu 8 remize în cont și știind că deși sunt cu 7 locuri mai jos, cărășenii aveau la debutul acestei runde a 23-a doar 5 puncte în urma timișenilor, ocupanții locului 3 au căutat la reluare și mai abitir victoria, conturată însă abia după ce vizitatorii au rămas în inferioritate numerică, din minutul 50.

Ulterior, în minutul 57, a fost 2-1, Leucă transformînd un penalty obținut de Rosenblum, iar abia pe final același Leucă, unul dintre oamenii de bază ai trupei lui Călin Cojocaru în această seară, a mai transformat un 11 metri, smuls de Gideon.

Desprinsă în cîștigătoare, gazda de pe ”Nicu Moraru” a mai înscris în prelungiri prin același Marius Călin, din centrarea lui Szalkai, angajat de un alt proaspăt intrat în joc, Ilie Stoican, la primele sale minute în actuala stagiune.

CS Millenium a recurs de fapt la această soluție în lipsă de efectiv, Zaluschi, Mihălceanu și cu Ungureanu fiind cu toții accidentați, revenind în schimb Oneț. Este a șaptea victorie stagională pentru cea mai bine clasată grupare timișeană în liga a treia, CS Millenium rămânând pe 3, cu 29 de puncte și la 7 în urma Rovinariului, cu 3 runde înaintea finishului.

CS Millenium: Narița – Furdean, Dancia, Oneț – Rosenblum (87, Stoican), Leucă, Marcu (80, Szalkai), Mihuța (70, Bungău), Tăbăcaru (46, Corlățean) – Gideon, Marius Călin.

Pe bancă: Țurcaș – .

Rezultate, C4 – etapa a 23-a: 

Millenium Giarmata – Autocatania Caransebeş 4-1: Marius Călin (29, 90+3), Leucă (57 – pen., 88 – pen.) / Ad. Ganea (37)

Jiul Rovinari – Flacăra Făget 1-0: Şoşoi (85)

AFCM Reşiţa – CS Vladimirescu 1-0: Dubei (90+3)

Minerul Mătăsari – Muncitorul Reşiţa 1-1: Mohora (50) / C. Doană (38)

Pandurii II Târgu Jiu şi Minerul Motru au stat.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − unu =

 


Alte articole legate de acest subiect: