Mediop conturează al 6-lea succes la rând la zero, menţinând-o pe “Ripi” pe urma “violeţilor”

Nou-promovata Ripensia Timişoara a câştigat astăzi de la ora 11 derby-ul de podium al etapei a XIII-a în Divizia D Timiş, în deplasare, reuşind şi a opta victorie consecutivă, dintre care 7 fără replică: CS Dumbrăviţa – FC Ripensia Timişoara 0-2 (0-1).

ACS Dumbrăviţa, lider al ierarhiei în primele etape, ar fi avut ocazia să urce pe locul secund în cazul unei victorii, însă a fost scuturată de reuşitele senegalezului Mediop, care i-au pricinuit al treilea eşec în 2014-2015.

Derby-ul etapei, jucat în faţa a peste 300 de spectatori, a fost influenţat de starea suprafeţei de joc, un teren foarte greu şi îmbibat cu apă dându-le combatantelor de furcă şi diminuând calitatea disputei. Ocaziile au fost în consecinţă puţine iar jocul nu s-a ridicat la nivelul aşteptat.

Mediop înscria iniţial, în minutul 7, după ce mingea a fost respinsă de Miklos, însă golul a fost anulat corect, pentru fault la portar. Totuşi, în minutul 19, la o lansare de peste 50 de metri, din partea lui Păscăleanu, Mediop a plecat nestingherit spre poartă, fiind găsit singur-singurel, a intrat în careu şi a trimis balonul pe lângă Miklos, deschizând scorul: 0-1.

Acelaşi Mediop, cu un şut senzaţional din marginea careului de 16 metri, a reuşit „dubla” în mitanul secund, reuşind să-l egaleze pe colegul său Briciu, cu 13 goluri înscrise. Cea mai clară ocazie a gazdelor am consemnat-o în minutul 70, când Ijzsak, singur la 7 metri, a şutat peste transversală, în loc să pună latul. Cu această victorie, timişorenii rămân în plasa liderului ASU Politehnica, la 3 puncte.

*

Dumbrăviţa: Arpi Miklos – Rosenblum, Cengher, Ştreangă, Mihălceanu, Demian, Todor (min. 46, Bungău), Opriş (min. 46, Ijzsak), Ionuţ (min. 78, Giurgiu), Kovacs, Stoica.

Antrenor: Florin Macavei.

Pe bancă: Robi Mikloş, Şofronia, Şurpanu, Bălan.

Ripensia: Carlaonţ – Nohai (min. 92, Luca), Ciobai, Solomon, Cărpinişan, Păscăleanu, Francescu, Mediop (min. 89, Vasilcin), Briciu, Popa (min. 93, Bobină), Raţiu (min. 80, Ungur).

Manager: Radu Suciu. Antrenor: Ovidiu Olariu.

Pe bancă: Rădulescu, Stoi şi Barburescu.

Arbitri: Cătălin Botaş – Petru Gaşpar şi Nicolae Chiţoiu. Observatori: Zaharie Ciev şi Lazăr Pârvu.

*

AS Murani – Progresul Gătaia 3-1 (0-0)

Victorie conturată în mitanul secund pentru trupa lui Cosmin Sântean, mai precis în ultima jumătate de oră, Andrei Mezin deschizând scorul în minutul 61, cu un şut de la 25 de metri în vinclu, din lovitură liberă. Acelaşi Mezin a reuşit dubla, în minutul 78, în urma unei acţiuni personale.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 89, prin reuşita lui Remus Moga, din 11 metri. Gazdele au închis tabela în minutul 91, prin Alexandru Prelipceanu.

Arbitrul Flavius Roşu a condus formaţiile…

Murani: Szofran – Iosuf, Ciubotariu, Popa, Bolborea, Martin, St. Argatu, Coman, D. Tulcan, Mezin şi Malik.

Antrenor: Cosmin Sântean.

Au mai jucat: Drăgan, Prelipceanu, Oprişan şi Morcan.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Mediop conturează al 6-lea succes la rând la zero, menţinând-o pe “Ripi” pe urma “violeţilor”

  1. Andrei spune:

    Forţa Murani , bravo Mezin eşti o forţă pentru noi , felicitări pentru prestaţia avută, deci se poate. Cornele terminăm pe pe locul 10. Nea Canea trebuia să veniţi la Murani , aţi fi avut ce vedea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ patru = 5

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: