Mezin, deschidere de scor în revanșa de la Pâncota, la U16: România – Ungaria 1-1

Învingători alaltăieri la Gyula, cu 3-2, juniorii români sub 16 ani n-au cedat nici în revanșa de astăzi la amiază, de la Pâncota, unde, ca și pe tărâm maghiar, un adolescent îndrumat în Complexul sportiv ”Dan Păltinișanu” a deschis scorul pentru selecționata condusă de Adrian Boingiu.

Dacă în Ungaria a marcat Vlad Dragomir, mijlocașul lui ACS Poli Timișoara, autor a două goluri în prima parte a meciului amical de marți, astăzi a înscris Andrei Mezin, trecut în această vară de la alb-negri la AS Murani, o nou-promovată în Divizia D Timiș.

Timișorenii au avut 4 titulari în formula de start a revanșei de la Pâncota, și anume fundașii Cochințu și Podină, mijlocașul Dragomir și atacantul Mezin, iar de la pauză a intrat în linia mediană și Narcis Popan, iar pe final portarul Mario Contra. Dintre aceștia, Cochințu și Dragomir au fost integraliști. Nemeth a egalat pentru oaspeți în minutul 25.

România U16: Andrei Vlad (80+3, Mario Contra) – Radu Boboc, Raul Cochințu, Constantin Dima, Cristian Podină (79, Robert Bogdan) – Rareș Lazăr (68, Bogdan Țoiu), Alexandru Petruș – Mihai Ene (41, Narcis Popan), Vlad Dragomir, Claudiu Micovschi (64, Dan Berci)- Andrei Mezin (58, Robert Moldoveanu).

* Cristian Bărbuț a evoluat la rândul său astăzi, în jocul selecționatelor sub 21 de ani ale Serbiei și României, la Beograd, adjudecată de vizitatori, la debutul lui Mihai Teja pe banca tehnică, prin golul lui Cătălin Țîră, din minutul 9. Bărbuț a intrat în ultima jumătate de oră, în alcătuirea Valentin Cojocaru – Cristian Manea (73, Cătălin Ștefănescu), Ioan Neag, Ionuț Nedelcearu, Bogdan Mitache – Iulian Cristea, Ionuț Șerban (60, Dragoș Nedelcu) – Alexandru Păun (56, Iulian Roșu), Claudiu Bumba – cpt. (60, Rareș Enceanu), Doru Popadiuc (60, Cristi Bărbuț) – Cătălin Țîră (56, Alexandru Tudorie).

* Reprezentativa de seniori a României găzduiește vineri de la ora 21,45 o nouă partidă din preliminariile Campionatului European 2016, contra Irlandei de Nord, iar marți 18 noiembrie și un joc amical, cu Danemarca.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sase = 30

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: