Millenium, 4-1. Stoican: „Terenul a fost bun, ideal pentru startul returului”

Millenium Giarmata a cîştigat cu 4-1 (1-0) primul joc amical disputat în această iarnă pe propriul teren, Băişan, Ţofei, Marius Călin şi Corlăţeanu, din lovitură de la 11 metri, acordată pentru un fault asupra lui Ionaş, marcînd sîmbătă la amiază în dauna Muncitorului Reşiţa, lider din Divizia D Caraş Severin, întrecere care s-a pus deja în mişcare.

Timişenii au primit gol abia la 3-0, bucurîndu-se în schimb de revenirea lui Luchici după accidentare. „Dacă era prima etapă a returului, era numai bine. Terenu a fost bun, ideal pentru startul returului, dar să vedem ce ne mai aşteaptă, căci prognoza meteo anunţă alte ninsori”, a spus Ilie Stoican, antrenor secund al divizionarei C Millenium Giarmata, care i-a aliniat pe Ţurcaş – Mihălceanu, Alin Toma, Marius Toma, Dancia – Rosenblum, Bungău, Gârba, Ţofei – Corlăţeanu – Băişan, şi pentru care au mai jucat Nariţa – Stratulat, Luchici, Leucă, Gideon, Domşa şi Marius Călin, marcator la 5 minute după ce a intrat în joc.

Pentru Millenium urmează marţi un ultim amical, cu LPS Banatul, de la ora 11: „Am vrea tot la noi, la Giarmata, dar să vedem cum este şi timpul”. Millenium Giarmata încearcă să protejeze cît mai bine suprafaţa de joc înaintea debutului oficial de sîmbătă (ora 15), acasă cu Flacăra Făget, într-un derby timişean.

Millenium Giarmata a considerat jocul amical cu Muncitorul Reşiţa, antrenată de Viorel Lolea, ca fiind un test foarte util, în compania liderului în Divizia D Caraş Severin, competiţie începută sîmbătă cu 3 jocuri amînate din cadrul etapei de debut a returului, printre care şi cel al „muncitorilor”, acasă cu Minerul Dognecea, şi reprogramat în 10 aprilie. Reşiţenii veneau după un 2-0 (Antony şi Creţan) în repriza cu Gloria Reşiţa şi 1-0 (Moga) cu Progresul Ciacova, lider al seriei a II-a în Campionatul Judeţean Timiş, timp de o oră de joc, în triunghiularul din week-end-ul trecut de pe teritoriu timişean, la Ciacova.

Ca rezultate în pregătiri, Millenium a mers bine… 2-1 (Băişan 2) la Arad, cu UTA (rezerve), 1-0 (Ţofei) pe terenul sintetic polist, cu CSM, 1-2 (Dancia) la Voiteg, cu Mama Mia Becichierecu Mic, 3-2 (Ţofei, Călin, Corlăţeanu) la Şiria, cu CS Vladimirescu, 2-0 (Băişan, Alin Toma) cu CFR şi 1-1 (Corlăţeanu) cu Mama Mia, în reprize a cîte 45 de minute, pe CFR, 2-1 (Rosenblum, Băişan) la Moneasa, în cantonament, cu Pobeda Dudeştii Vechi, 3-1 (Luchici, Băişan, Corlăţeanu) la Ineu, tot în perioada cantonamentului, cu gazdele, 0-3 la Sebiş, cu Naţional; Millenium a jucat cu Ghiroda, Poli juniori A (1993) şi CFR Timişoara şi înaintea stagiului de pregătire centralizată.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = patruzeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: