Millenium, 5 succese în primele 5 etape, 5 eşecuri în aprilie…

… Plus un penalty ratat în deplasare… Millenium Giarmata speră ca luna aprilie să se încheie cît mai repede cu putinţă, după ce marţi seară a suferit un al cincilea eşec la rînd, contrastînd vădit cu cele 5 victorii din debutul campionatului, care o plasau pe-atunci în fotoliul de lider. Timişenii au tot alunecat pe tobogan, pînă pe 9, intrînd mai nou în ceea ce ar putea fi etichetată drept o vrie, pierderea de turaţie consemnîndu-se şi în intermediara rundei a 23-a, în judeţul Hunedoara, unde au condus la pauză dar… atît: CFR Simeria – Millenium Giarmata 2-1: Dosan (65), A. Suciu (70) / Ionaş (40).

Pe rînd, 0-3 la Hunedoara, 1-3 cu Mama Mia, 1-3 la CS Vladimirescu 2003, 1-2 cu Caransebeşul şi acum 1-2 la Simeria… Din 31 martie nu s-au mai impus alb-albaştrii, de la un 3-1 acasă cu Jiul Petroşani, iar cea de-a opta rundă a returului, care a consemnat mijlocul părţii secunde a sezonului, a adus şi a şasea înfrîngere pe 2012. Iar aprilie încă nu s-a încheiat în plan competiţional, pentru timişeni urmînd vineri descinderea la Reşiţa, contra Şcolarului, ocazie cu care Millenium speră în realinierea lui Petru Ţurcaş, accidentat de dată recentă şi prezent la Simeria doar în capacitate de antrenor cu portarii.

Aşadar la Şcolar, o altă trupă în pierdere de viteză, şi care ceda în ultima sa apariţie acasă unei alte timişene, 1-3 cu Mama Mia. Poate se descătuşează marcatorul Ionaş, împotriva echipei sale din toamnă…

„Evoluţia echipei a fost bună spre foarte bună dar din păcate n-am reuşit să preluăm din nou conducerea, 2-1, ratînd un penalty, şi în loc de 2-1 pentru noi a devenit rapid 2-1 pentru CFR. Iar apoi am alergat după egalare. Am presat cam 20 de minute plus în cele de prelungire dar am pierdut”, ne-a spus după înfrîngere Constantin Nedela, care a subliniat că nicidecum nu se pune problema ameninţării cu retrogradarea: „Peste două etape vom evolua acasă, cu Gloria Reşiţa, şi vizăm toate cele 3 puncte, iar cu totalul pe care l-am acumula nu se cade. Nu ne este frică de retrogradare, nu ne terem decît de alte probleme dar sperăm să nu ajungem la ele”.

Oful timişenilor se leagă de ratarea unui penalty, în minutul 67, prin Leucă, în urma unui fault în careu asupra lui Ionaş, cel care şi deschidea scorul în favoarea oaspetei, reluînd cu piciorul centrarea căpitanului pentru a doua etapă la rînd Corlăţeanu, de pe flancul stîng.

CFR Simeria a egalat în minutul 65 în urma unei lovituri de colţ iar Suciu a asigurat toate cele 3 puncte, puţin după mijlocul părţii secunde. „N-am prea avut multe variante pe benzi”, a explicat Nedela titularizarea lui Bungău pe flancul stîng, în condiţiile în care Millenium s-a aliniat fără Călin, accidentat, şi care pare a rata încheierea sezonului, necesitînd o operaţie, Băişan, la rîndul său accidentat, respectiv Ţofei şi Lukics, ambii suspendaţi. Bărbosu este totodată o accidentare de dată mai veche…

De această dată sancţionată cu două cartonaşe galbene, şi nu roşii, ca în eşecul de sîmbătă, acasă cu Autocatania, Millenium a pierdut pentru a doua oară la rînd cu 2-1 respectiv pentru a patra oară succesiv marcînd cîte un gol în alcătuirea Nariţa – Mihălceanu (72, Gideon), Toma Alin, Gârba, Dancia – Marius Toma, Leucă (66 Domşa) – Rosenblum (84, Stratulat), Bungău (90, Oneţ) – Corlăţeanu – cpt – Ionaş. Pe bancă: Mihai Marian – Murariu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: