Egalează de două ori şi învinge… Millenium Giarmata – ACS Poli Timişoara 3-4

Joc de verificare cu goluri multe în această după-amiază, la Giarmata, unde secund clasata în seria sud-vestică a ligii a treia, CS Millenium din localitate, a condus de două ori dar a cedat secund clasatei în Liga 2 Seria Vest, ACS Poli Timişoara, care l-a încercat şi pe Caius Lungu: 3-4 (2-2).

Pe un gazon moale, unde vineri 8 martie, de la ora 15, clubul din Giarmata va găzdui cu ocazia începerii returului un derby timişean în Seria 4 a ligii a treia, cu Flacăra Făget, elevii lui Valentin Velcea au cîştigat astăzi cu 4-3, revenind de la 1-0 şi 3-2 şi cîştigînd odată ce în teren au fost introduse şi cîteva piese cheie ale pretendentei la promovarea în elită.

Deşi vremea a fost rece, stînd să plouă, duelul local şi prezenţa secund-divizionarei ACS Poli la Giarmata au magnetizat ceva asistenţă în tribuna metalică a terenului echipei de liga a treia, inclusiv timişoreni, cu toţii neavînd ce regreta la finele unui amical cu 7 goluri, dominat în general de oaspeţi, care s-au dovedit superiori grupării de eşalon inferior.

Jucătorii pregătiţi de Călin Cojocaru şi Ilie Stoican au preluat iniţial conducerea prin transformarea unei lovituri de la 11 metri de către căpitanul Răzvan Leucă,şi tot acesta a egalat în primul mitan prin acelaşi procedeu, penalty-urile fiind dictate în urma unor faulturi asupra lui Moroşan respectiv Rosenblum.

Şi timişorenii izbuteau prima egalare tot în urma unei faze fixe, Răzvan Trandu (foto prima pagină) fructificînd o lovitură liberă pentru 1-1, în prima repriză, cu o execuţie din zona laterală, la care mingea a poposit direct în plasă. ACS Poli Timişoara a reuşit apoi preluarea conducerii, prin Boştină, care a reluat cu piciorul o centrare de la 6 metri, dar rezerva Corlăţeanu a izbutit un prim gol din acţiune şi pentru gazda CS Millenium, readusă astfel în avantaj, la capătul unei contre, purtată din una-două atingeri: 3-2.

Apelînd la toţi jucătorii din lot, printre care şi Hecsko şi Ungurean, reveniţi după accidentări, amfitrionii din Giarmata n-au mai ţinut pasul pe final, cînd Szekely a profitat cu stîngul, din prima, de o degajare defectuoasă, 3-3, iar Şeroni a reluat cu capul lovitura liberă executată de acelaşi Trandu, goluri ce au răsturnat rezultatul în favoarea timişorenilor: 3-4.

CS Millenium Giarmata a început cu Nariţa – Rosenblum, Oneţ, Francescu, Dancia – Leucă – cpt., Zaluschi – Furdean, Moroşan, Szalkai – Gideon, şi i-a introdus pe parcurs pe Ţurcaş – Corlăţeanu, Bungău, Ungurean, Mihălceanu, Luchici, Tăbăcaru, Mihuţa şi Hecsko.

ACS Poli Timişoara s-a impus în formula Coca – Redjepi, Bocşan, Miculescu, Todorov – Bărbuţ, Artean, Trandu, Dobricean – Enciu, Boştină, cu intrările pe parcurs ale lui Kirev, Szekely, Nanu, Goge, Petrovic, Şeroni şi Caius Lungu, aflat în teste la divizionarii B.

Divizionarii C vor disputa vineri, la Murani, cu începere de la ora 15, un ultim joc amical înaintea reluării returului de campionat, în compania colegei de serie CS Vulturii 2009 Lugoj.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Egalează de două ori şi învinge… Millenium Giarmata – ACS Poli Timişoara 3-4

  1. ION spune:

    ACS SUPERIORI LA CE, CATE OCAZII AU AVUT IN AFARA DE CELE TREI GAFE DE PORTARI,SAU AI VAZUT ALT MECI

  2. simplu spune:

    Nea Girjoaba tu ai fost la meci sau ai luat cronica de la cineva,ca vad ca pe Balaure l-ai uitat din caseta tehnica.Mai consulta si site-ul clubului citeodata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: