Millenium Giarmata, eșec cu 3-0 la Arad, în fața divizionarei D Gloria

Prima zi de cantonament a divizionarei C Millenium Giarmata a coincis în această seară cu cel mai drastic eșec al perioadei de pregătiri, 3-0 (2-0) pentru gruparea de eșalon inferior Gloria Arad. Iar miercurea viitoare Millenium va juca în turul II al Cupei României, la Ripensia, promovată în Campionatul Județean Timiș, nefiind exclus ca meciul să se dispute pe ”Dan Păltinișanu”.

Într-adevăr, Călin Cojocaru și-a convocat jucătorii într-o pregătire centralizată cu două antrenamente pe zi, desfășurate pe plan local, cu cazare la o pensiune din Giarmata, ca variantă mai ieftină față de cantonamentele desfășurate vară de vară, în mod tradițional, la Moneasa.

Timișenii au cedat astăzi în 11-le de start Gîrlea – Mihălceanu, Oneț, Furdean, Ahrițculesei – Mihuța, Leucă, Dancia – Dobra, Dîrvaru, Corlățean, după pauză mai evoluînd portarul Mihai și Țăranu, Palkovacs, Bungău și Gîrba.

Gîrlea, titular între buturi în toate jocurile de pregătire, și Țăranu sunt juniorii cooptați de gruparea din C4, completînd un lot din care au mai evoluat în pregătiri Mihai, Narița – portari; Mihălceanu, Oneț, Furdean, Gîrba, Leucă, Mihuța, Dancia, Corlățean, Țăranu, Gideon, Ahrițculesei, Dobra, Bungău, secundul Stoican și Kalanios.

Pe lîngă revenirea lui Dîrvaru se numără și cea a lui Michel Rosenblum, care s-a antrenat inițial cu lotul lărgit al lui ACS Poli iar apoi în compania jucătorilor neconvocați în cantonament.

Millenium se pregătește începînd cu 10 iulie, zilnic, la Giarmata, pe 12 disputînd un prim joc amical, la Ghiroda, încheiat 1-2, după care a cedat cu 1-2 Ripensiei și cu același scor la Ineu, învingînd în schimb cu 1-0 la Jimbolia. Divizionara C a mai cedat, 0-2 la Lugoj.

Urmează sîmbătă un meci cu divizionara D Arsenal Flacăra Făget.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: