Millenium Giarmata – Muncitorul Reșița 6-2: șarje pentru locul 3

Millenium Giarmata a arătat în această seară, la ultimul joc stagional pe teren propriu, că diferența de nou-promovata Muncitorul Reșița era ceva mai mare decît cele 3 locuri și 4 puncte din ierarhia seriei a patra în Liga 3, obținînd al treilea succes consecutiv, răstimp în care a marcat de 13 ori, și din nou prin Marius Călin: Millenium Giarmata – Muncitorul Reşiţa 6-2 (3-2): Rosenblum (3, 25), Călin (23, 90), Gideon (50), Zaluschi (86) – Oneţ (27 – autogol), Fara (41).

Iar cu cele 6 goluri de astăzi, dintre care trei în prima jumătate de oră, conturate în același unsprezece care se impunea și vinerea trecută la Vladimirescu, cu 3-1, timișenii pregătiți de Călin Cojocaru și Ilie Stoican și-au consolidat locul 3, și cu doar un gol mai puțin marcat decît principala realizatoare a seriei, nou-promovata Minerul Motru.

Millenium Giarmata, care trecea la scor de un club cărășean și în precedentul meci acasă, 4-1 cu Autocatania, a jucat astăzi cu Nariţa – Oneț, Dancia, Furdean – Mihuţa, Gideon (Tăbăcaru), Leucă – cpt. (Zaluschi), Corlățean (Szalkai), Marcu (Bungău) – Rosenblum, Călin. Pe bancă: Țurcaș – Stoican. N-au fost convocați, fiind indisponibili, Mihălceanu, Ungureanu și Gîrba.

În ultima etapă, Millenium Giarmata va juca vineri 31 mai la Lugoj, cu CS Vulturii 2009, într-un vital derby timișean pentru gazde, iar Flacăra Făget în Calea Șagului, cu FCM 2012 Reșița, celelalte jocuri ale rundei a 26-a fiind Autocatania – Minerul Motru, CS Vladimirescu – Pandurii II și Jiul Rovinari – CS ASRA Apă Craiova.

Rezultatele etapei de astăzi, a 25-a în C4, penultima a sezonului:

Pandurii II Tg. Jiu – FC Caransebeş 4-0: Ungur (38, 79), Afrem (68), Vlăduţi (85)
AFCM Reşiţa – Vulturii Lugoj 3-2: Costescu (4, 90+3), Staicu (82) – B. Steop (32), L. Stoica (53 – penalty);
Minerul Mătăsari – Flacăra Făget 2-1: Săulescu (30), Turcin (70) – Speroni (89);
Minerul Motru – Jiul Rovinari 3-2: Răduca (5), Buciuman (17), Cernica (50) -Lăcătuşu (11 – autogol), Traşcă (73).
CS Vladimirescu şi CS Apa Craiova au stat.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − = 2

 


Alte articole legate de acest subiect: