Millenium Giarmata, primul fără gol primit din 26 noiembrie!

Millenium Giarmata a stopat vineri seara pe arena reşiţeană „Mircea Chivu” o deplorabilă serie de 5 eşecuri consecutive, mai mult, încheind primul joc oficial din 2012 fără gol primit şi smulgînd primul punct extern în acest retur. A fost CS Municipal Şcolar Reşiţa – Millenium Giarmata 0-0, în runda a 24-a din C5. Iar acum „trei puncte sunt obligatorii”, după cum a anticipat Constantin Nedela vizita celorlalţi reşiţeni, „lanterna” Gloria, sîmbăta viitoare, pe 5 mai, la ora 18…

Aşadar s-au mai descreţit puţin frunţile alb-albaştrilor pregătiţi de Călin Cojocaru (foto prima pagină), care au încheiat luna aprilie altfel decît cum au parcurs-o, cu 5 eşecuri: 0-3 la Hunedoara, 1-3 cu Mama Mia, 1-3 la CS Vladimirescu, 1-2 cu Autocatania şi 1-2 la Simeria, marţi.

„Rezultat este echitabil iar evoluţia noastră, de la slăbuţ spre mulţumitor. Ca joc, este o creştere, şi totodată ca atitudine, ca angajament, mai ales că s-a disputat în condiţii diferite, a fost primul meci din acest an pe o căldură mai mare. Terenul a fost moale şi denivelat”, ne-a spus Nedela, subliniind că împărţirea punctelor a fost echitabilă.

Ionaş, introdus la reluare împotriva echipei de la care a sosit în iarnă în postura de golgeter, a ratat în minutul 60 cea mai mare oportunitate a timişenilor, de la 6 metri, în urma unei lovituri libere executate de Corlăţeanu, în vreme ce „Şcolarii” au avut la rîndul lor o minge plimbîndu-se prin faţa porţii respectiv un lat „alături”, în urma unei acţiuni pe flancul lor stîng.

Millenium a încheiat primul său meci fără a primi gol din 26 noiembrie 2011 încoace, cînd remiza alb acasă cu Poli II, în ultima rundă din tur, prin Nariţa – Mihălceanu, Alin Toma, Gîrba, Dancia (73, Toma Marius) – Rosenblum (90, Stratulat), Domşa, Bungău (53 Leucă), Ţofei (53 Ionaş) – Corlăţeanu – Gideon. Pe bancă: Ţurcaş – Murariu, Oneţ. Cartonaşe galbene: Ionaş, Gîrba.

Deşi nerefăcut 100%, portarul Ţurcaş a revenit în lotul Giarmatei, pe banca de rezerve, fiind prima sa apariţie de la eşecul care genera seria de 5 înfrîngeri la rînd, 3-0 la Hunedoara, răstimp în care Millenium a primit 13 goluri. Au absentat Călin, Băişan şi Bărbosu, cu toţii accidentaţi, respectiv Lukics – suspendat.

Millenium are acum două victorii şi o remiză în retur, faţă de 6 înfrîngeri în 2012.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: