Millenium Giarmata revine şi stinge „lanterna roşie” Gloria: 3-1 (1-1)

Millenium Giarmata şi-a egalat sîmbătă seară numărul victoriilor cu cel al eşecurilor în actuala stagiune, cîte 10, dispunînd pe teren propriu cu 3-1 (1-1) de „lanterna roşie” Gloria Reşiţa.

„Este o victorie foarte importantă, atît pentru moralul echipei cît şi pentru punctele din clasament, cu care ne menţinem pe 9, loc pe care sperăm să şi încheiem sezonul”, a spus Constantin Nedela, conducător al alb-albaştrilor, care şi-au găsit mai greu cadenţa în acest retur. „Am întîlnit o echipă de perspectivă, cu jucători tineri şi juniori, căpitanul fiind născut în anul 90 iar ceilalţi după anul 1991, şi care ar avea un cuvînt de spus în anii viitori”, a completat Nedela despre învinşi, care aveau să deschidă scorul în minutul 26.

Căpitanul Romică Corlăţeanu a egalat în minutul 28, cînd a fost lansat în adîncime, iar Gideon le-a adus pe gazde în avantaj în minutul 74, după o acţiune a aceluiaşi Corlăţeanu, pe flancul stîng. Ionaş, intrat în joc în ultima jumătate de oră, a parafat rezultatul final în minutele de prelungire, în care Millenium a rămas în inferioritate numerică, portarul Nariţa fiind eliminat pentru un henţ comis în afara suprafeţei de pedeapsă, ulterior Ţurcaş preluîndu-i locul între buturi prin substituirea lui Rosenblum.

Marius Toma, sancţionat cu cartonaş galben, va fi la rîndul său suspendat pentru deplasarea la Beiuş, datorită cumulului a 7 cartonaşe galbene. Mai apoi, pentru Millenium urmează Naţional Sebiş, acasă.

Millenium Giarmata: Nariţa – Mihălceanu, Alin Toma (65, Bungău), Gîrba, Dancia – Rosenblum (92, Ţurcaş), Leucă, Marius Toma (58, Ionaş), Ţofei (65, Oneţ) – Corlăţeanu – Gideon. Pe bancă: Murariu, Stratulat, Domşa.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: