Millenium, succes la Şiria, pe un „foarte bun teren de iarbă”

Millenium Giarmata a cîştigat ultimul joc amical disputat sîmbătă la Şiria, 3-2 (3-0) cu colega de eşalon CS Vladimirescu, prin reuşitele lui Ţofei, Călin Marius şi Corlăţeanu. Cea mai mare problemă a formaţiei pregătite de Călin Cojocaru o constituie tot practicabilitatea terenurilor, de această dată avînd însă parte de o suprafaţă de joc numai bună pentru fotbal.

„Am reuşit un bun joc de pregătire, primul disputat pe iarbă, şi a rezultat un joc plăcut. Baza sportivă din Şiria dispune de un teren foarte bun de iarbă, ce ne-a îmbiat la fotbal iar în prima repriză am evoluat pot să spun chiar foarte bine. După pauză a intervenit însă o delăsare în joc, nu am mai manifestat o atitudine corespunzătoare, nu am mai fost la fel de concentraţi, ceea ce nu mi-a plăcut, pentru că meciurile durează 90 de minute”, ne-a spus Călin Cojocaru, antrenorul alb-albaştrilor divizionari C, care i-a aliniat la debut pe Ţurcaş – Mihălceanu, Gîrba, Alin Toma, Dancia – Bungău, Corlăţeanu – Rosenblum, Ţofei – Călin Marius – Ionaş, rulînd ulterior majoritatea echipierilor lotului, mai puţin pe Luchici şi Băişan, accidentaţi.

Millenium a apelat după pauză la alţi 8 componenţi ai lotului, şi anume portarul Nariţa respectiv Leucă, Toma Marius, Gideon, Domşa, Stratulat, Murariu şi Oneţ. „Ne dorim să avem un retur mult mai bun decît prima parte a campionatului, în care, am mai spus-o, nu adversarii ne-au dat mari bătăi de cap, ci noi ne-am creat problemele noastre. Am făcut un calcul şi am pierdut 13 puncte cu goluri primite pe lipsă de concentrare, în finalurile de meci, şi rapid pot să enumăr cîteva, unul la Caransebeş, două puncte cu CFR Simeria, cînd ne-am înscris un autogol, la Sebiş am fost egalaţi în final, la Valea lui Mihai încă un punct, cu Beiuş…” 

Cît despre baza sportivă din Şiria, una „foarte frumoasă”, după cum a caracterizat-o antrenorul celor din Giarmata, care s-a declarat impresionat de condiţiile oferite acolo, „este o bază de nivelul ligii a doua, cu 6-7 vestiare, instalaţie de nocturnă, tribune…” Păcat că terenul lor nu poate fi teleportat pentru nevoile curente şi imediate ale timişenilor, atît în ceea ce priveşte antrenamentele cît şi jocurile de pregătire: „Avem în Giarmata sala de sport în care efectuăm antrenamente dar săptămîna aceasta trebuie neapărat să intrăm pe propriul teren, pentru pregătiri precompetiţionale, şi să vedem ce suprafeţe ar fi disponibile în vederea amicalelor cu Mama Mia şi CSM Lugoj. În principiu am evolua în deplasare, marţi sau miercuri, şi apoi sîmbătă la Lugoj”, a mai spus Cojocaru.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: