Miloş, după Ghiroda – ASU Politehnica 0-2: „Acum pot spune că ASU e mai tare ca anul trecut”

ASU Politehnica Timişoara şi-a luat încă din primul foc revanşa pentru pierderea la mustaţă a campionatului trecut, impunându-se în derby-ul de sâmbătă de la ora 11 cu 2-0 pe terenul câştigătoarei ediţiei 2013-2014 în Divizia D Timiş, CS Ghiroda, într-un meci din etapa inaugurală a ligii a IV-a.

Eşec pentru învinsa la barajul de promovare de la Deva care a stârnit remarca pozitivă a antrenorului Alin Miloş la adresa rivalilor alb-violeţi: „O victorie meritată a oaspeţilor. Au fost mai buni ca noi! Au avut atitudine, au fost mai motivaţi ca noi. Dacă Zele nu rata, altul era scorul iar pe contraatac am primit golul. Ăsta e fotbalul! Acum pot spune că ASU Poli e mai puternică decât anul trecut”.

Miloş, a cărui echipă demara în 2013-2014 cu un triumf cu 3-1 la Sânnicolau Mare, a remarcat însă mai apoi că „sezonul e lung, trebuie să avem continuitate”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Miloş, după Ghiroda – ASU Politehnica 0-2: „Acum pot spune că ASU e mai tare ca anul trecut”

  1. Jos AJF! spune:

    Ce parsiv e Milos asta! „Poli” a fost peste Ghiroda si anul trecut! Diferenta au facut-o „premierile” blatistei Ghiroda si amicalele cu Pobeda, Gataia si alte „fetite” de genul celor doua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = opt

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: