Miloş: „Ne străduim să arătăm că promovarea nu e o întîmplare”

A căzut cortina şi peste Campionatul Judeţean Timiş, liga a V-a, una dintre nou-promovate cîştigînd la pas la ultima sa apariţie oficială în campionat înaintea saltului în Divizia D Timiş: AS Ghiroda – Viitorul Pădureni 7-0 (2-0).

Pentru campioana de necontestat a Seriei a II-a judeţene, AS Ghiroda, nu a contat canicula de la ora jocului, prima clasată respectându-se şi reuşind în încercarea de a înscrie cât mai multe goluri în faţa unei echipe retrogradate, care merită totuşi apreciată pentru faptul că s-a prezentat la acest joc din runda a XXX-a, ultima a sezonului.

A ieşit din nou la rampă Alexandru Barany, cu două reuşite, urmat de Andrei Marin, tot cu două goluri, Plopeanu, Onosă şi Cândea înscriind câte unul. Antrenorul Alin Miloş a folosit următorul lot de jucători: Mateescu – Cândea, Borchescu, Andrei, Giuchici, Mititelu, Barany, Onosă, Crainic, Stanciu, Plopeanu. Au mai intrat: Ciublea, Iordache, Iloiu și Prisăcaru.

La cald… Alin Miloş (antrenor Ghiroda): „Ne-am îndeplinit obiectivul propus la începutul campionatului. Doresc să mulțumesc elevilor mei că și-au văzut de treabă și am reușit împreună promovarea în liga a IV-a. Sunt sigur că ne vor aștepta jocuri mult mai grele, dar ne vom pregăti şi încercăm să nu ne facem de râs. Ne străduim să demonstrăm că promovarea noastră nu a fost o întâmplare”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = doisprezece

 


Alte articole legate de acest subiect: