Moarte din senin în lumea curselor de cai. Michael Owen, ex-Liverpool şi Real, în lacrimi la decesul subit la datorie la manejul său din Cheshire al managerului de transport în vârstă de 25 de ani şi fără probleme medicale, „Regină a frumuseţii” pentru Regatul Unit la Miss Tourism Universe 2019

O tânără sănătoasă, fără istoric medical, fostă „Regină a frumuseţii” pentru Regatul Unit la Miss Tourism Universe 2019, activând în lumea echitaţiei, a murit subit la doar 25 de ani marţi dimineaţă la lucru la Manor House Stables din comitatul nord-vestic Cheshire al Albionului – manej deţinut de ex-internaţionalul englez Michael Owen (43 ani) împreună cu fiica sa Gemma (19), unde Jessica Whalley era manager de transport, stingându-se din senin, cu toate eforturile de a o resuscita a ambulanţierilor sosiţi la crescătoria de cai. 

Ministerul Sănătăţii din Guvernul României poate s-o ţină în scris oricât vrea pe lipsa legăturii de cauzalitate între aşa-zisa „vaccinare” şi decesele subite, însă s-a murit deja pe capete de la înţepare pe toate meridianele, şi mai ales în ţările „fruntaşe” la debilitarea sistemului imunitar prin modificare genetică, se moare în neştire şi în continuare şi mai ales se va muri în următorii ani cu o frecvenţă de proporţii biblice, unul câte unul, om cu om, ici-colea, dispărând treptat în tăcere, indiferent de vârstă, „buletinul medical”, gradul de educaţie, domeniul de activitate sau stilul de viaţă, unic numitor comun fiind inocularea.

Mixaj toxic inoculat prin ac pe post de letală armă albă de ucidere în masă, genocid şi depopulare forţată, propagandistic frumos ambalată ca fiind o „vaccinare sigură şi eficientă ca soluţie salvatoare”, dar care nu cruţă pe nimeni. Fie sub forma modificării genetice – aşadar „doar un fleac” de sintetizare cu implicaţii în planul chintesenţial al pierderii mântuirii, fie sub forma vătămării sau chiar a morţii. 

Jessica Whalley era enumerată pe lista managerilor de transport de la Manor House Stables, conform documentelor oficiale emise luna aceasta de Office of the Traffic Commissioner, tânăra insulară activând în trecut şi pentru şeicul Hamdan bin Rashid Al Maktoum, conducător adjunct în Dubai, în Emiratele Arabe Unite, proprietar al unei largi reţele internaţionale de crescătorii de cai de rasă. 

Atât jochei cât şi însuşi şeful executiv al Asociaţiei Naţionale a angajaţilor din curse de cai, George McGrath, care a remarcat că „Jessica a lucrat o vreme la Newmarket şi s-a dus să colaboreze din nou cu Hugo Palmer în Cheshire. Era o mult iubită şi respectată membră a comunităţii curselor de cai”, au deplâns decesul tinerei în vârstă de 25 de ani, Michael Owen izbucnind în lacrimi, conform celor de la The Sun, la tragedia de la manejul său din Old Coach Road, în Malpas.

Michael Owen şi fiica sa Gemma / foto din news.com.au

Michael Owen, care în 14 decembrie a împlinit 43 de ani, născut fiind în acelaşi comitat, la Chester, debuta la Liverpool la doar 17 ani, ajungând să înscrie 118 goluri în 216 apariţii vreme de 8 sezoane, după care, pentru o ediţie de campionat, din 2004, marca de 13 ori în 36 de jocuri pentru Real Madrid, revenind în insulă, cu 26 de reuşite în 71 de meciuri la Newcastle United, până în 2009, urmate timp de 3 campionate de 5 goluri în 31 de apariţii pentru Manchester United, până în 2012, şi încă un sezon de retragere la Stoke City, 2013 în care îşi încheiase deja cariera de un deceniu la naţionala Angliei, din 1998, cu 40 de goluri în 89 de selecţii.

Unul dintre goluri, contra României la ultimul turneu final la care au participat „tricolorii” FRF, Coupe du Monde 1998, în Franţa, unde Owen devenea cel mai tânăr marcator al Angliei la Campionatul Mondial, la doar 18 ani şi 190 de zile, egalând după ce intra de pe banca de rezerve, fără însă a evita eşecul insularilor, Dan Petrescu semnând victoria cu 2-1.

Simpatizând în copilărie cu Everton Liverpool, la care jucase tatăl său, Terry Owen, Michael fiind al patrulea său copil, fostul vârf al Angliei a fost golgeterul stagional al „Cormoranilor” de la Liverpool FC an de an din 1998 şi până la plecarea sa în 2004 la Real Madrid, în acelaşi deceniu implicându-se deja treptat tot mai mult în lumea curselor de cai, crescând un cal câştigător în 2011 la Royal Ascot şi în 2015 la Dubai Gold Cup, ba chiar şi participând în şa la anumite întreceri.

Soarta face însă ca tocmai în manejul său din comitatul natal să decedeze subit o frumoasă tânără fără probleme medicale, activând în domeniul curselor de cai şi care în 2019 se număra printre cele 10 frumuseţi rămase în concurs la Beirut în Miss Tourism Universe.

O fotografie tot din news.com.au, care a consemnat tragica veste, accesibilă aici, înfăţişând-o pe Jessica Whalley cu 72 de ore înaintea decesului. Ilustrativă în sensul sorbirii picătură cu picătură a frumuseţii umane de către vampirii însetaţi de sânge, profit şi mai ales control absolut ai ocultei satanice mondiale. 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Internațional, Liga 1 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 6 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: