Moldovan, 3 goluri și cel al victoriei, în minutul 87: Spartak Gottlob – FC Marcel Băban Jimbolia 3-4 (1-3)

Uvertura rundei a 28-a în Divizia D Timiș a oferit sub lucșii nocturnei din Gottlob o ploaie de goluri, FC Marcel Băban Jimbolia reușind pentru a șasea oară în ultimele 9 jocuri să marcheze de cel puțin 4 ori, ceea ce le-a fost mai mult decît necesar în această seară elevilor lui Octavian Popescu, în condițiile în care oaspeții s-au văzut egalați la 3 de mai slab clasata gazdă Spartak, venită după 10 goluri încasate marți la Chișoda.

Cu acest al 13-lea succes stagional, jimbolienii au egalat-o la puncte pe ocupanta locului 8, FC Auto Timișoara, dar victoria cu 4-3 (3-1) a venit târziu și cu destule emoții, după ce FC Marcel Băban a risipit avantajul de 3-1 avut la pauză. Dar Moldovan, care reușise o ”dublă” în prima parte, a marcat și în minutul 87, după o centrare pe colțul scurt, reluînd cu stîngul.

Inițial, tot Moldovan deschidea scorul în minutul 26, colegul din avanposturi Leonte majorîndu-l puțin mai apoi, după care a survenit prima zvîcnire a Spartakului. Tot Moldovan a înscris pentru 3-1, făcînd uitată cu această ocazie absența selecționabilului Patrik Niță, deja revenit înapoi în țară din turneul ”tricolor” al generațiilor 1995-1996 în Umbria, încheiat ieri cu o a doua înfrîngere din 3 meciuri, 1-2 cu selecționata U18 de amatori a Italiei.

”A fost un meci bun dar lipsa de maturitate ne-a tras înapoi după pauză, de la 3-1 la 3-3”, a explicat antrenorul Octavian Popescu, din a cărui garnitură Hârdău a fost eliminat din joc, în minutul 80, pentru un al doilea cartonaș galben, primit pentru lovirea mingii după fluierul arbitrului.

FC Marcel Băban Jimbolia s-a impus la Gottlob în alcătuirea Radu – Doda (Băban), Ardelean, Bătrânu, Neagu – Hârdău, Țoțu, Achim, Mitru (A.O. Popescu) – Moldovan, Leonte. Pe bancă: Stan, Călin, Ciubotariu.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: