Naidin demisionar de la Tomnatic, Căprărescu preia altă Unirea. Pierderi și de jucători, sancțiune a Comisiei și retragere a echipei a doua, din ”Promoție”

Unirea Tomnatic întâmpină serioase dificultăți pe mai multe fronturi, cărora va căuta cum poate mai bine să le găsească leac în condițiile date noul antrenor principal al divizionarei D, Nicolae Căprărescu, al cărui nume a fost legat până anul trecut pentru mai multe sezoane de CS Unirea Sânnicolau Mare, de-acum legat de o altă ”Unirea”…

De care Leonard Naidin s-a despărțit, una dintre problemele cu care s-a confruntat gruparea din Tomnatic în ultima vreme. Căci, după două înfrângeri consecutive în debutul acestui retur de campionat, antrenorul-jucător Naidin şi-a dat demisia de pe banca tehnică a timișenilor, renunțând la rol, fără a mai îmbrăca nici tricoul formației din liga a patra, depășită mai întâi acasă luna aceasta cu 2-5 de cei din Periam iar în weekend cu 1-0 în deplasare.

Imediat, conducerea clubului l-a contactat pe Nicolae Căprărescu, fost antrenor al Unirii Sânnicolau Mare. Iar de joi, la proxima reuniune a grupării din Tomnatic, Căprărescu va prelua echipa, secund urmând probabil a rămâne și în continuare Răzvan Popaluca.

În plus, după plecarea la sfârşitul turului a trei titulari, Emanuel Pătraşcu, Constantin Popa şi Samuel Timofte, şi alţi jucători de bază precum Florin Sandu şi Vali Grigoraş s-au despărțit de cei din Tomnatic, în urma meciului pierdut în etapa trecută la Sânnicolau Mare.

Iar încă o lovitură au mai primit cei de la Unirea și din partea Comisiei de Disciplină a AJF Timiș, Valentin Taciuc fiind suspendat pe o perioadă de 3 luni şi amendat cu 400 de lei.

Dat fiind greutățile clubului din Tomnatic, şi echipa a doua, din Liga a VI-a ”Promoţie, Unirea II, ocupantă a locului secund, s-a retras din campionat.

Răzvan Popaluca, antrenor secund la divizionara ”D” din Tomnatic, a confirmat problemele cu care se confruntă ”Unirea”: ”Leo şi-a dat într-adevăr demisia. Păcat că a plecat Leo, el a construit acest grup frumos şi unit, noi de aceea am avut rezultate foarte bune. Am pierdut un singur meci în tur, cu ACS Carani, şi acela în ultimul minut. Eu personal îi urez mult succes în cariera de antrenor! Pentru noi va fi însă greu în acest retur de campionat, bine-i că am făcut puncte în tur. Dar am rămas 12 jucători de toți, așa încât până la vară ne ducem crucea precum putem…”

Clasamentul Diviziei D Timiș și programul etapei a XX-a, care începe sâmbătă, pe coloana dreaptă.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = treizeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: