Nanu deschide scorul dar ACS Dumbrăvița completează în premieră de la promovare 3 jocuri la rând fără victorie

A treia clasată a suferit vineri de la ora 17 primul eșec în seria vestică după 5 etape, înclinându-se pe final antepenultimei clasate, care a semnat astfel întâiul succes după mai bine de o lună de zile și nu mai puțin de 6 etape: CS Hunedoara – ACS Dumbraviţa 2-1 (1-1).

Florin Nanu a deschis scorul în minutul 15 iar alb-verzii nou-promovați au sperat să lase deoparte remizele cuplate din rundele anterioare, preschimbându-le într-un al treilea triumf în deplasare în 2019, însă speranțele le-au fost năruite pe încheierea reprizelor partidei disputate în etapa a XXV-a din Seria a IV-a în Liga 3 pe arena ”Michael Klein”. 

Hunedorenii, fără succes din 23 martie, când dispuneau acasă cu 2-1 de CSM Școlar Reșița, după care s-au tot împiedicat în propriul fief, 2-3 cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii dar și 0-2 cu CS Ocna Mureș, trezindu-se astfel alunecați pe cea de-a treia treaptă din subsolul ierarhiei, au egalat însă până la pauză prin Vasînc, în minutul 35.

”Verzii” lui Sorin Bălu au scuturat primii plasa și în repriza a II-a, aproximativ în aceeași perioadă a jocului precum cu ocazia deschiderii scorului, dar arbitrii au anulat golul lui Udrea din minutul 63, pentru un ofsaid, inexistent în ochii vizitatorilor. Tot timişenii au fost mai aproape de golul doi și prin Birău, cu capul, din 6 metri pe lângă poartă, dar localnicii au dat lovitura cu cinci minute înainte de final, prin acelaşi jucător Andrei Vasînc, cu un şut pe jos din marginea careului de 16 metri, învingându-l pe Miklos.

A treia înfrângere din retur dar și premiera legării a trei apariții fără succes, serie de care cei de pe arena ”Ștefan Dobay” n-au mai avut parte de la promovarea în eșalonul terț.

Reabilitarea, așteptată acasă cu cei din Giarmata, după care deplasarea intermediară la Alba Iulia. Însă primele două clasate s-au distanțat, cel mai probabil decisiv…

Bucurie în schimb pentru amfitrioni, care în precedentele 5 etape se alegeau cu un singur punct.

Sorin Bălu (antrenor principal ACS Dumbrăvița): ”Am controlat meciul în cea mai mare parte a jocului, trebuia să-i batem fără probleme. După ce am marcat golul, am avut şansa să facem 2-0, dar am ratat, iar ei la primul corner au reuşit să egaleze după un corner. Am avut şi un gol perfect valabil anulat pentru ofsaid, chiar şi jucătorii gazdelor mi-au confirmat că Soare a plecat din linia a doua. Despre arbitraj pot spune că ne-au ciupit tot meciul, am avut un arbitraj execrabil. Dar nu avem ce face, mergem tot înainte. Îți doresc un Paşte Fericit ţie şi tuturor românilor!”

*

ACS Dumbrăvița: Miklos – Udrea, Gălan (min. 55, Jinga),  Telescu (cpt.), Podină – Birău, Stancu, Briciu, Ştefan – Bârză, Nanu (min. 50, Soare).

Antrenor: Sorin Bălu.

Pe bancă: Smaranda, Kis, Silaghi, Putnic, Rus.

Arbitri: Zoltan Szekely (Baia Mare) – Gheorghe Tarba (Maramureş) şi Cristian Mureşan (Cavnic). Observatori de arbitri Dinu Lucaciu (Cluj), iar delegat de joc Ioan Rădulescu (Tîrgu Jiu).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: