Năstase pentru CFR Timişoara, într-un triunghiular cu goluri

CFR Timişoara a rămas fidelă triunghiularelor, disputînd un altul sîmbătă, la Ghiroda, cu echipe din Campionatul Judeţean, după ce în decursul pregătirilor a avut parte de asemenea „reprize” şcoală şi cu divizionarele C Mama Mia Becichierecu Mic şi Millenium Giarmata. O dată pe zăpadă, altădată… amînat, din cauza condiţiilor meteo.

Florin Bugar, antrenor CFR Timişoara, a utilizat sâmbătă 5 juniori de ´96 şi alţi 3 de 1993

Florin Bugar, antrenor CFR Timişoara

„Săptămîna trecută ne-am continuat antrenamentele pe terenul II şi ne-am străduit să ne pregătim cît mai bine, dat fiind mocirla”, a explicat Florin Bugar, antrenor al divizionarei D timişorene, care şi-ar dori şi un ultim meci de verificare, pe mijlocul săptămînii, cel mai probabil la Ciacova, înaintea repetiţiei de la Giarmata Vii, din week-end, în primul joc oficial pe 2012, din faza a doua judeţeană a Cupei României.

Vişiniii au trecut sîmbătă cu 4-3 de Ghiroda, gazdă din Campionatul Judeţean Timiş, în cele 60 de minute convenite de combatante marcînd Molcuţ, Năstase, Nicolaie şi Pătraşcu. CFR, care şi-a testat portarii Rus, Mercescu şi Toma în „porţii” egale, s-a impus în alcătuirea din cîmp Ionuţ Popa, Soare, Oberşterescu, Bonda – Năstase, Tică Popa, Pătraşcu, Tescu – Nicolaie, Molcuţ, şi au mai intrat Iţu, Michi şi Boubătrîn.

Ulterior, echipa de podium în liga a IV-a a mai jucat timp de 45 de minute şi cu Tricoul 1 Iunie, tot din liga a V-a, golurile de 3-0 fiind semnate de Iţu, Bejenariu şi Boubătrîn, repriză în care divizionara D a jucat în cîmp cu Ciobanu, Hriţcan, Vîlceanu, Vicea – Stiopu, Michi, Baidoc, Iţu – Boubătrîn, Bejenariu.

„Mai avem foarte mult de lucru în plan tehnico-tactic, şi nu sunt mulţumit de ceea ce se întîmplă la echipă, de jocul şi atitudinea în joc. Toate echipele suferă în pregătiri din pricina terenurilor şi se pare că avem mult mai mult de lucru decît ne aşteptam, eu dorindu-mi să văd o atitudine pozitivă în joc indiferent de adversarul întîlnit”, a spus Florin Bugar, care n-a putut conta la Ghiroda pe portarul Rain, Parfenie şi Ungur, indisponibili, respectiv vîrful şi antrenorul secund Gheju, deplasat în Germania.

„Cu cei 3 jucători testaţi am reuşit să ne apropiem de ceea ce ne doream în privinţa conturării lotului pentru retur”, a mai spus antrenorul Bugar, pentru a cărui echipă a înscris sîmbătă şi Năstase, un mijlocaş adus de la Real Dragşina, unde era cooptat de la Poli II.

Între alte nume noi, pe lîngă juniorul Soare (n. 1995; FC Auto), de care aminteam într-o corespondenţă anterioară, CFR i-a înregimentat şi pe Cătălin Crişan (mijlocaş central; revenire de la Mureşul Deva), Emanuel Michi, un mijlocaş central (1993; LPS Banatul) şi Bogdan Lupu (Spartak Gottlob), fundaşul central cu mai vechi state de servicii. Gabriel Vîlceanu (n. 1993; LPS Banatul), fundaş central, a fost cooptat pentru echipa a doua a clubului.

CFR mai juca în prealabil şi cu Flacăra Făget, cedînd cu 1-2 (1-0) pe terenul sintetic al secund-divizionarei Poli, după ce Ionuţ Popa deschidea scorul din 11 metri.

Dacă CFR nu a putut utiliza propriul teren principal pentru pregătiri şi jocuri amicale, în schimb o altă divizionară D din prima treime a ierarhiei timişene n-a avut luxul de a disputa măcar un joc amical, aspect ce spune multe despre condiţiile precare de pregătire ale grupărilor din eşaloanele „mici”: „Sperăm ca de săptămîna viitoare să ne putem pregăti pe propriul teren, care a fost acoperit de zăpadă. Am efectuat un cantonament la Buziaş dar n-am găsit toată iarna un teren pe care să jucăm amicalurile convenite cu cîteva echipe. În plus va trebui să ne descurcăm fără Bura vreme de vreo 5-6 etape, care are o problemă la genunchi, la rotulă. La noutăţi sunt fraţii Bota”, ne-a pus în temă Lucian Popescu în privinţa lui Spartak Gottlob, a cincea în D Timiş.

Cu sau fără jocuri de pregătire, divizionarele D vor intra în week-end în focuri, cu ocazia competiţiei K.O., şi paradoxul face ca faza a doua judeţeană din Cupa României să le aducă primele jocuri oficiale celor din ligile 4 şi 5 înaintea secund-divizionarelor, şi celor din C. Dar iată-le, conform portalului federal judeţean www.frf-ajf.ro: AS IGRIȘ – BANATUL NERAU; AVÂNTUL PERIAM – POBEDA DUDEȘTII VECHI; STEAUA ROȘIE BULGĂRUȘ – SPARTAK GOTTLOB; UNIREA SÂNNICOLAU MARE – MARCEL BĂBAN JIMBOLIA; COCOȘUL ORŢIȘOARA – AS CHIȘODA; VOINȚA BILED – AS AUTO; AS SATCHINEZ – AS DUMBRĂVIȚA; AS PESAC – UNIREA GRABAŢI; AS FIBIŞ – UNIREA CERNETEAZ; TRICOUL 1 IUNIE – JUVENTUS PIŞCHIA; OLIMPIA BUCOVĂŢ – REAL BUCOVĂŢ; AS SÂNMARTINU SÂRBESC – UNIREA PECIU NOU; BEGA BELINȚ – CSM LUGOJ; AS GIARMATA VII – CFR TIMIȘOARA; AS BACOVA – REAL DRAGȘINA; AS OPATIŢA – AS DETA; AS LIVEZILE – PROGRESUL GĂTAIA; AS RĂUŢI – AVÂNTUL BOBDA; UNIREA BANLOC – TIMIŞUL ȘAG.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 1

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: