Nebojša Ivančević, până-n vară cu Ripensia

Ripensia Timișoara anunță parafarea contractului cu jucătorul sârb Nebojša Ivančević, acesta având și pașaport croat. Ivančević a semnat un angajament valabil până-n vară, cu o opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Ivančević s-a născut în 1 septembrie 1994 la Vojnic (Croația). De-a lungul carierei a evoluat la Radnicki Nova Pazova, Montana (Bulgaria), Indjija, Radnicki 1923 Kragujevac, Buducnost Dobanovci, OFK Backa Palanka și Drava Ptuj (Slovenia). Fotbalistul a plecat de la ultimul club, Drava Ptuj (Slovenia), din cauza unor probleme financiare.

Sportivul care evoluează în mod special pe postul de extremă stângă a oferit primele sale impresii după iscălirea angajamentului: ”Este o nouă provocare pentru mine, după o perioadă nu tocmai plăcută la ultima mea echipă. Vreau să ofer maximum Ripensiei, să îndeplinim împreună obiectivul pe care și l-a propus clubul, acela de a încheia campionatul în primele 10 locuri.  Știu că este un fotbal bun în România, înainte să vin aici am vorbit cu Marko Gajic, cel care activează la FCU Craiova. Primele impresii sunt bune: îmi place Timișoara și îmi place cum se lucrează la Ripensia”.

 

 

 

 

 

Secțiunea pentru atașamente

 

 

 
 
 
Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: