Nicolae Croitoru, 2-1 cu Chindia la ASU: ”Am renunțat la fundaș central, am făcut două schimbări ofensive și au dat rezultate, au contribuit la ambele goluri”

Gruparea de podium AFC Chindia Târgoviște și-a fortificat poziția a treia în ierarhia Ligii 2 prin a răsturna scorul în superioritate numerică, în ultimele nici 10 minute ale primei deplasări din 2018, 1-2 pe ”Știința”, dispunând din nou la limită de ASU Politehnica la Timișoara, dar de astă dată printr-o revenire pe final, după ce în august 2016 se desprindea rapid la 0-3, și rămânea în cele din urmă în avantaj, 3-4.

Vom reveni cu cronica partidei și fotografii, dar mai întâi declarațiile protagoniștilor…

 

Nicolae Croitoru, antrenor principal al dâmbovițenilor, a spus mai întâi după meciul tranșat pe final că ”a fost un joc dificil, însă ne așteptam la așa ceva, și era și prima etapă din noul an. Iar la fel ca în orice primă etapă, au fost și emoții, în plus având ca adversar una dintre cele mai bune formații din serie, ASU Politehnica. Creștea gradul de dificultate al întâlnirii și prin prisma clasamentului, căci dacă Timișoara învingea, s-ar fi apropiat la 3 puncte, iar în plus noi ne-am fi îndepărtat de primele două echipe din față”.

Croitoru a adăugat că ”ne bucurăm pentru această reușită după ce am fost conduși. Nu am renunțat și am izbutit să întoarcem rezultatul! Într-adevăr, în momentul în care una dintre formații ajunge în inferioritate numerică, se poate crea un anumit dezechilibru, dar noi am reușit a crea dezechilibrul, am avut puterea de a periclita poarta adversă și a face diferența. Am renunțat la fundaș central, am efectuat două înlocuiri ofensive, și cred că au dat rezultate, contribuind la ambele goluri”.

Antrenorul Chindiei, vizitatoare de pe podium care a continuat în superioritate numerică încă din primele minute ale părții a doua, a mai remarcat că ”noi suntem preocupați să tratăm fiecare partidă cu foarte mare seriozitate, căci este un retur contracronometru, și luăm fiecare meci în parte…

Mai sunt 15 etape și ne-am dori ca toate cele 15 să le câștigăm, iar apoi om vedea cum stăm, însă suntem datori să încercăm, abordând fiecare joc la victorie. Și nu există nicio relaxare, căci și Afumați are o echipă bună, și Poli are o echipă bună și poate să revină, iar în general este un campionat dificil, cu partide echilibrate, și așa să și fie, căci astfel și cele din față se pot încurca”.

În cursul returului, Chindia va primi succesiv vizita lui AFC Hermannstadt și CS Afumați, o etapă mai apoi deplasându-se la Călărași. Nicolae Croitoru a mai adăugat: ”Cel mai bine ne-ar conveni deasupra locului de baraj, dar mai e mult până atunci!” Clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: