Ninsoare matinală, Politehnica tot la datorie în pregătiri. FOTO de la Baza II – UPT

Un nou covor alb s-a așternut în această dimineață, ninsoare matinală, însă Politehnica Timișoara și-a continuat pregătirile din cursul catonamentului pe plan local, efectuând un nou antrenament. Ar mai fi 5 săptămâni și s-ar relua campionatul Ligii 2…

De la ora 10, alb-violeții de la Politehnica au început un nou antrenament din pregătirile hibernale, la Baza II – UPT, antrenament pe neaua tocmai așternută.

Altfel, de semnalat că a semnat cu ”violeții” un mijlocaş ofensiv de la FC Pucioasa, Alexandru Iamandache, sub formă de împrumut până în 31 decembrie 2022, cu opţiune de prelungire a înţelegerii. Un produs al școlii fotbalistice dâmbovițene, din părțile actualului antrenor principal al bănățenilor, Nicolae Croitoru, Iamandache s-a născut la 14 septembrie 1999 la Târgovişte, crescând pe plan local, la CSŞ, cu apariții la seniori pentru FC Pucioasa. În prima parte a sezonului a marcat cinci goluri în 14 meciuri pentru a doua clasată în Seria a 5-a a Ligii 3: „Sunt foarte fericit, mi-am dorit mult să ajung la Poli Timișoara, o echipă de tradiție. Le mulțumesc celor de aici pentru șansa pe care mi-au acordat-o. Sunt într-un moment bun și sper ca până la finalul campionatului să ajut cât mai mult echipa astfel încât să-şi îndeplinească obiectivul.”

Ultimele rezultate din 2021 în Liga 2, programul primei runde din februarie 2022 și clasamentul, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal. Tot acolo, primele rezultate pe 2022 în Liga 1.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: