Nou-promovata ASO Deta stopează șirul de 7 succese al liderului: 4-1 (1-0) la Șag cu Timișul. Barburescu, dublă de ziua antrenorului Albu

După două victorii la 4 goluri diferență dar mai ales după o serie perfectă de 7 triumfuri, liderul CS Timişul Şag a suferit în această după-amiază întâia înfrângere în noul campionat, în ziua a doua a rundei a opta din Divizia D Timiș, nou-promovata ASO Deta revenind la bunul obicei al succeselor din primele 4 etape prin a semna cel mai clar triumf de la promovarea din Campionatul Județean, 1-4 (0-1) în deplasare, prin care a pus punct unei rătăciri cu două eșecuri și o remiză, de fiecare dată cu câte un gol înscris.

Etapa a VIII-a a fost de coșmar pentru liderul din liga a IV-a timişeană, CS Timișul cedând acasă la un scor neaşteptat în faţa nou-promovatei în acest eşalon, care în precedentele 3 etape reuşea numai un punct.

După bara lui Trifu din minutul 3, se părea că trupa lui Sorin Gheju va lua o opţiune serioasă pentru a obţine un nou succes, însă nu a fost să fie, vizitatorii îndrumați de Florin Albu făcându-i liderului zile fripte liderului și administrându-i nu mai puțin de patru goluri în cele 95 de minute, mai multe decât încasase CS Timișul în primele 7 runde, în condițiile în care patru triumfuri erau semnate la zero iar 3 cu câte un gol primit.

Remus Barburescu – foto a profitat de pasa greşită a lui Trifu, trimisă lui Gălan, şi a deschis scorul cu un şut pe jos de la circa 15 metri, după un sfert de oră: 0-1, scor și la pauză.

În mitanul secund, Goia l-a faultat pe Sturz în suprafaţa de pedeapsă de 16 metri şi arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri pentru gazde, care a fost transformată cu siguranţă de Cristian Gălan: 1-1.

Accidentarea lui Michel Rosenblum, transportat de urgenţă cu Ambulanța la spital, a fost o piatră de moară pentru localnici, care nu s-au mai văzut pe teren și nu le-a mai ieşit nimic, oaspeţii reuşind în schimb alte trei goluri, prin acelaşi Barburescu în minutul 73, Tiberiu Popoviciu în minutul 78 şi tânărul junior Adrian Vlădic în minutul 90.

Sorin Gheju (antrenor CS Timișul Şag): ”Era clar că o să vină şi inevitabilul, după o serie de şapte victorii consecutive. Felicit echipa vizitatoare, care şi-a apărat şansele corect, are o formație foarte bună, ţinând cont că este o nou-promovată, cu mulţi jucători de mare experienţă. Am primit goluri pe nişte greşeli grave în apărare, după ce l-am pierdut pe Rosenblum, accidentat. Este un jucător foarte util pentru echipa noastră şi sperăm să revină cât mai repede în mijlocul nostru. După acest duş rece sperăm să ne strângem rândurile, că nu asta este valoarea noastră. Îmi pare nespus de rău de această înfrângere, dar aşa este în fotbal, mai şi pierzi…”

Florin Albu (antrenor ASO Deta): ”Îmi pare rău de Sorin Gheju, prietenul meu, dar fotbalul este fotbal şi nu îmi place să-l păcălesc. Îi doresc din tot sufletul să promoveze. Mulţumesc echipei mele, care mi-a făcut acest cadou de ziua mea de naştere, o victorie în faţa liderului. Azi am făcut 36 de ani!” La Mulţi Ani şi din partea redacţiei!

*

CS Timișul Şag: Burtic – Palade (min. 46, Foldi), Gălan, Damian, Sturz, Filimon, Suru, Butura (min. 70, Bud), Rosenblum (min. 65, Horţ), Trifu, Călin.

Antrenor: Sorin Gheju.

Pe bancă: Holca, Costescu şi Postolache.

ASO Deta: Marta – Semeniuc, Goia, Jarcalete, Brădean, Chiticariu (min. 70, Baidoc) , Popoviciu (min. 89, Franc), Denis (min. 46, Natanticu), Marcu, Lobonea (min. 75, Vlădic), Barburescu.

Antrenor: Florin Albu.

Pe bancă: Grădinaru, Creţu şi Kiss.

Arbitri: Răzvan Drăgoi – Marius Balaj şi David Şvaia. Observatori: Gheorghe Cutean şi Daniel Iovan.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = sapte

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: