Noua achiziție Ungureanu deschide scorul în Unirea Dej – CSC Dumbrăvița 1-2 (0-1)

CSC Dumbrăvița a învins astăzi cu 2-1 formația locală CS Unirea Dej într-un meci amical jucat pe durata a două reprize de câte 50 de minute, în cea de-a doua partidă de verificare a nou-promovatei în Liga 2 în perioada de pregătire. 

Este și cea de-a doua victorie a alb-verzilor în pregătirile estivale, după cea repurtată la scor săptămâna trecută în fața juniorilor mari ai prim-divizionarei UTA, de astă dată bănățenii trecând de o formație din Liga 2, promovată anul trecut din Liga 3, triumf tot în deplasare al celor de lângă Pădurea Verde. 

Fiind însă în plin program de antrenamente fizice, oboseala s-a simțit în jocul ”verzilor”, mai ales în repriza a doua, una în care ardelenii au controlat jocul, au avut câteva oportunități ratate din situații clare și au nimerit de 3 ori transversala.

Adrian Ungureanu, nouă achiziție a dumbrăvițenilor, a deschis scorul în minutul 40, 0-1 la pauză, iar gazdele au egalat prin Alexandru Pop, în minutul 54, dintr-un penalty dictat pentru un fault comis de Ilan. Pe fondul dominării gazdelor, CSC Dumbrăvița a marcat spre final, prin Cristian Grancea: 1-2 (0-1).

Iată formulele utilizate de antrenorul Cosmin Stan, în cele două reprize ale meciului de astăzi, în condițiile în care au lipsit Olaru – accidentat, Paulevici și portarul Ciui – învoiți:

– în repriza I: Trifon – Bura-Koț (cpt.), S. Sabău, A. Sabău – Amariei, L. Bodri, Tănase, Ungureanu, T. Bodri – Blickling, D. Popa.

– în repriza a II-a: R. Mikloș – Ilan, Bain, C. Toma – D. Bălace, Tismonar, Zurbagiu (cpt.), Grancea, Ghinescu – Simon, Grigoriu.

La final, Stan a spus că „Ne-am străduit să facem efort. Suntem foarte încărcați, îmi e și milă de jucători, la cât am tras de ei în aceste două săptămâni! Dar e clar că avem nevoie de o pregătire fizică foarte dură pentru ceea ce ne așteaptă în viitorul sezon. S-a văzut clar că suntem foarte obosiți, dar e normal pentru această perioadă. Mă bucur mult că fiecare jucător s-a străduit, în limitele posibilităților fiecăruia. Din punct de vedere fizic, au dat aproape totul! Unirea Dej e un adversar bun, cred că și în sezonul viitor se va situa la mijlocul clasamentului. Formează o echipă bună, preocupată să construiască, să paseze pe jos, cu atacanți care vin multe linii, care joacă cu devieri. Dar am stat destul de bine în teren. În a doua repriză am avut probleme, asta și pentru că, pe linia de fund, am avut unele mici improvizații.”

Săptămâna viitoare, CSC Dumbrăvița are programate chiar două meciuri de verificare. Pentru miercuri 20 iulie a fost confirmat cel cu Unirea Sânnicolau Mare (liga a IV-a Timiș), care va avea loc la Bazoșu Vechi de la ora 18:30, iar pentru sâmbătă 23 iulie cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, locul de desfășurare și ora urmând a fi stabilite, de comun acord, săptămâna viitoare.

Pentru Unirea Dej au evoluat Răilean – Roș, Burdeț, D. Pop, Gîț, Ad. Pop, A. Militaru, Cocian, Călugăr, Al. Pop, Blaj (cpt.). Au mai intrat după pauză Chindriș – Kereki, Buta, Maftei, Meszaroș, Vl. Bogdan, Frăsineanu, An. Pop, Fulga.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: