Nu cu Bura, dispărut laolaltă cu câţiva jucători, ci cu Ciublea pe bancă, CS Ghiroda cedează pasul după pauză

CS Ghiroda a pierdut şi pentru a treia oară pe teren propriu în cele 12 runde de până acum ale Diviziei D Timiş, ACS Dumbrăviţa impunându-se astăzi în derby-ul etapei, 1-2 (1-0), pe arena „Emilian Pavel”.

Antrenorul gazdelor, Vlad Bura, împreună cu 5 jucători, dădeau zilele trecute bir cu fugiţii şi nu se mai prezentau la echipă, motivând că doresc banii promişi, înainte de antrenamentul care a avut loc joi. Preşedintele clubului din Ghiroda, Borchescu, ne-a mărturisit că „nici vorbă de aşa ceva, suntem cu salariile la zi pentru toţi jucătorii care fac parte din lotul nostru”.

Aşadar, abordând meciul în nişte condiţii aparte, gazdele aveau finalmente să se încline Dumbrăviţei, care a învins pentru a patra oară la rând respectiv a câştigat al patrulea joc în deplasare.

Întâlnirea a început în nota de dominare a gazdelor, care erau decise să obţină toate cele trei puncte, şi au şi reuşit să deschidă scorul prin Sebastian Budur, cu 6 minute înainte de pauză. Oaspeţii au avut în schimb o singură mare ocazie, prin Lucian Stoica, în minutul 34, când, singur cu Vlad, a trimis la colţul lung, paralel cu linia porţii, mingea fiind scoasă de un fundaş.

La reluare, jocul a crescut în intensitate, ambele echipe dorind să demonstreze că merită locurile pe care le ocupă în clasament, 5 respectiv 3 înaintea acestei etape.

Momentul psihologic al meciului s-a petrecut în minutul 72, când, la o fază de atac a oaspeţilor, asistentul Adrian Bârzava a ridicat steagul, semnalizând ofsaid la Lucian Stoica, atacant care nu a jucat balonul, dar l-a şi lăsat repede… jos, mingea fiind expediată în poartă de Kovacs, înainte de marcarea golului Mureşan deviind-o cu mâna. În loc de a se acorda gol, arbitrul a optat pentru indicarea punctului de la 11 metri. Au început parlamentările, protestele, înjurăturile, timp de 4 minute, cât jocul a fost întrerupt. Până la urmă, Rareş Mureşan a fost eliminat pentru henţ iar lovitura de pedeapsă a fost transformată de Ionuţ Alexandru, egalând la unu.

Presiunea la poarta gazdelor a continuat iar, în urma unui corner, mingea respinsă de un fundaş a ajuns la Ştreangă, care, de la 8 metri, a adus toate cele trei puncte în contul dumbrăviţenilor.

Chiar dacă jocul s-a prelungit cu 7 minute, iar gazdele au alergat după egalare, lucru ce nu l-au reuşit, ACS Dumbrăviţa şi-a păstrat punctele. Campioana din primăvară, la a patra înfrângere după 12 etape…

*

CS Ghiroda: Daniel Vlad – Marius Stanciu, Călin Uzun, Sebastian Protopopu, Rareş Mureşan, Călin Toma, Sebastian Budur (min. 80, Marius Postolache), Cosmin Boangheş, Dan Roman, Petrişor Jichici ( min. 60, Raul Duţu), Alexandru Baranyi.

Antrenor: Cosmin Ciublea şi Gabriel Giuchici.

Pe bancă: Gabriel Sziklai, Gheorge Costescu, Ionuţ Baidoc, Alexandru Bârsan.

ACS Dumbrăviţa: Arpad Mikloş – Michel Rosenblum, Ciprian Ştreangă, Cenghel, Claudiu Mihălceanu, Victor Opriş (min. 60, Bogdan Giurgiu), Marius Demian, Adrian Bungău, Alexandru Ionuţ (min. 95, Dario Todor), Roberto Bălan (min. 46, Zoli Kovacs), Lucian Stoica (min, 92, Valeriu Sofronea).

Antrenor: Florin Macavei.

Arbitri: Florin Grozoni – Gabriel Goloşie, Adrian Bârzava. Observatori: Iulian Spătaru şi Eugen Iercu.

*

La cald…

Cosmin Ciublea (antrenor  CS Ghiroda): „Felicit băieţii pentru atitudine şi pentru jocul prestat, chiar dacă am pierdut. Le mulţumesc că au rămas în continuare la echipă. Jocul a fost plăcut, iar la 1-0, dacă nu ratam o ocazie imensă, se făcea 2-0, dar a venit faza care a durat 3 secunde şi s-a încheiat totul. Ofsaid, henţ şi gol, dar trebuia judecată prima fază, să dea ofsaid. De fapt, cum a ridicat asistentul steagul şi după aceea s-a întors, lucru pe care nu trebuia să-l facă. De aici jocul nostru s-a rupt, pe deasupra am jucat şi cu un om în minus. Din nou, felicit proprii jucători, pentru modul cum au abordat această întâlnire”.

Florin Macavei (antrenor Dumbrăviţa): „Un meci frumos pentru acest nivel, scorul reflectă ce s-a întâmplat pe teren. Nu am ce să le reproşez arbitrilor. Adversarii noştri de azi au fost prea răi şi rezultatul a venit în consecinţă”.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Nu cu Bura, dispărut laolaltă cu câţiva jucători, ci cu Ciublea pe bancă, CS Ghiroda cedează pasul după pauză

  1. Andrei spune:

    Pentru Bogdan, eu am fost la meci te-am văzut în tribună de ce nu ai jucat, vrei bani înainte ca la curve sigur şi tu faci parte din grupul fugarilor chiar dacă ziaristul nu va pomenit , am citit articolu domnului yiarist este foarte corect. nu văd ce e4ste penibil pentru că a relatat adevărul.

  2. platii spune:

    am văzut un meci frumos în care ghiroda a demonstrat că e cel puţin la nivelul echipei din dumbrăviţa deşi s-au retras câţiva jucători de la echipă. Arbitrii au stricat însă tot jocul, un tuşier a semnalizat ofsaid, s-a marcat gol din faza respectivă, centralul după multe parlamentări, vreo 5 minute a dat 11m şi eliminarea unui jucător, nimeni nu a mai înţeles nimic, observatorii ar trebui să ia măsuri privind arbitrii, ghiroda a rămas în zece şi a a cedat, ambele echipe au jucat un fotbal frumos care a fost stricat de arbitrii. Cât priveşte jucătorii care s-au retras, pătraşcu cred că a simţit că e la sfârşitul carierei, andrei nu mai avea loc în apărare, uzun şi protopupuu fiind un cuplu valoros de fundaşi centrali,fraţii popa, ionuţ şi tică, doar tică putea avea pretenţii de titular, iar cât priveşte antranorul vlad bura, cred că se temea de meciul cu dumbrăviţa şi făceaacelaşi lucru dacă pierdea. PĂCAT CĂ NIŞTE COPII CARE S-AI ÎNŢRLRS ATÂT DE BINE CÂŢIVA ANI S-AU DEZBINAT ATÂT DE STUPID.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: