”Nu se explică… Nici nu mai știu.” Răzvan Leucă, după CSC Ghiroda și Giarmata Vii – CSC Dumbrăvița 1-3 (0-3)

Fostul lider CSC Ghiroda și Giarmata Vii a încheiat cu un eșec aparițiile acasă în faza play-off din Seria 8 în Liga 3, reprezentații pe teren propriu în grupa I valorică 1-4 fără absolut nici un succes în 5 încercări, încadrând cele 3 remize succesive pe ”Emilian Pavel” unor înfrângeri la începutul acestui mini-campionat de 9 etape și astăzi de la ora 18, în penultima sa rundă, 1-3 (0-3) cu CSC Dumbrăvița, care a luat astfel 3 puncte avans în frunte în fața galben-albaștrilor.

Care n-au semnat o primă victorie în fața alb-verzilor nici la a cincea tentativă în această ediție de campionat.

Cu calificarea la barajul de promovare în buzunar, elevii lui Răzvan Leucă au sperat la un deznodământ fericit la ultima apariție acasă înaintea celei din faza I a ”furcilor caudine” spre Liga 2, însă ghirozenii au cedat pasul în prima repriză, 0-3, adăugând rezultatelor nefaste pe ”Emilian Pavel” în play-off, în ordinea 1-2 cu Șoimii Lipova, 0-0 cu CSC Dumbrăvița și Crișul Chișineu Criș, 1-1 cu Șoimii Lipova vinerea trecută și 1-3 cu alb-verzii în această seară. 

Astfel, de la 7 puncte avans în fața dumbrăvițenilor după sezonul regular, CSC Ghiroda și Giarmata Vii a ajuns la 3 în urma ”verzilor” după 8 runde din play-off, ca urmare a traiectoriilor diferite ale timișenelor în ”1-4”, elevii lui Stan cu bilanțul 8 4 3 1, cei ai lui Leucă, 8 0 5 3. Cu numai 7 goluri marcate, o medie subunitară pe meci.

La final, Răzvan Leucă a admis că a fost ”Cea mai slabă repriză de fotbal pe care am practicat-o în acest sezon. Adversarul a știut să ne taxeze pe greșelile noastre. Până la primul gol jocul a fost cât de cât echilibrat dar golul ne-a turnat plumb în picioare.” Într-adevăr, ”verzii” au punctat la finele primului sfert de oră, apoi și după o jumătate de oră de joc, dar și puțin înaintea pauzei: 0-3.

Întrebat cum se explică eșecul, în condițiile în care întâlnirea a strâns peste 400 de spectatori pe arena Ghirodei, Leucă a spus că ”Nu se explică. Am prestat un joc total sub așteptări, nu s-a ridicat nici la nivelul evenimentului, un eveniment în sine care altfel trebuia gândit, dar din păcate, când nu ești concentrat 100%, se întâmplă și asemenea situații.” Printre rânduri, ținând cont și de scorul pauzei, 0-3, o mărturisire că meciul n-a fost tocmai bine abordat de campioana de toamnă în C8.

Despre Bădăuță, înlocuit, ”a suferit o contractură, dar pierderea sa nu este relevantă în legătură cu evoluția noastră din prima repriză.”

La meci au asistat și antrenorii fruntașelor din grupa ”pereche” a Seriei 8 la baraj, și anume Dan Alexa și Ștefan Nanu, de la CSM Reșița și CSM Deva, care se întâlnesc sâmbătă de la ora 18 în Caraș Severin în penultima rundă din play-off-ul Seriei 7 în Liga 3, liderul imbatabil din Banat urmând a juca în faza I de accedere spre Liga 2 cu a doua clasată în ”grupa timișeană”, pe când hunedorenii cu câștigătoarea fazei play-off în C8. Necunoscută încă, dumbrăvițenii având nevoie de un punct acasă vinerea viitoare cu Șoimii Lipova pentru a fi siguri de păstrarea fotoliului de lider, indiferent dacă ghirozenii vor triumfa sâmbătă la Chișineu Criș.

Întrebat despre prezența lui Alexa și Nanu în tribună, Leucă a mărturisit franc: ”Gândeam ieri să văd Reșița cu Deva, și astăzi, dar acum mă gândesc bine dacă să mai merg mâine să le urmăresc, căci din păcate tristețea… Sunt foarte, foarte necăjit acum, căci nu ne revenim din pasa asta, să înscriem, să câștigăm. Nici nu mai știu.”

În celălalt joc al serii în play-off-ul din C8, Șoimii Lipova – Crișul 3-0 (2-0). Dumbrăvițenii au 46 de puncte și golaveraj 10-5, ghirozenii 43 și golaveraj 7-11, Șoimii 39 iar Crișul 37.

Dumbrăvițenii lui Cosmin Stan au strâns 15 puncte în cele 8 meciuri jucate în play-off, Șoimii 12, Crișul 8 iar ghirozenii numai 5. Suficient pentru a pătrunde totuși la baraj, grație acumulărilor din sezonul regular. 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: