Nu trageți în pianist: UTA – Chindia Târgoviște 2-2 (1-0)

Cele două echipe au susținut ultimele trei baraje pentru promovare în Liga 1, iar în actuala stagiune oaspeții de azi de la Arad sunt aproape de o promovare directă, în timp ce UTA caută să-și regăsească identitatea.

Viorel Moldovan, 10 puncte din ultimele 12 posibile cu Chindia, ocupantă a locului 2, inclusiv prin două deplasări în vest

Arădenii și-au dorit mult victoria din varii motive și au alergat foarte mult, remarcându-se jucătorul Ciucur. UTA a condus de două ori în jocul de la ora 13, dar de fiecare data a fost egalată, ultima oară la o greșeală a portarului Bodea: UTA – AFC Chindia 2-2 (1-0).

Majoritatea a fost dispusă a-i imputa lui Bodea cel de-al doilea gol, dar greșelile portarului se pot vedea mai ușor decât greșelile jucătorilor de câmp. 

În concluzie, un rezultat echitabil, indiferent din ce punct l-am privi. Înregistrând al doilea draw consecutiv acasă cu minim două goluri marcate, UTA a stopat în această etapă a 31-a seria de 3 victorii la zero a aspirantei de pe loc de promovare directă.

Iar ambele echipe așteaptă dueluri cheie pe teren propriu, Chindia cu Academica Clinceni, în deschiderea etapei de săptămâna viitoare, după care dâmbovițenii se vor deplasa la CS Sportul Snagov, UTA peste două runde, la Arad cu ASU Politehnica Timișoara, după ieșirea în Valea Jiului. 

*

Cristian Păcurar: „Am avut meciul în mână și regret că nu l-am câștigat, fiindcă meritam acest lucru.”

Viorel Moldovan: „Am fost conștient că vom întâlni o echipă bună și e bine că am obținut un punct care contează foarte mult.”

*

Au marcat: 1-0 El Hasni (min. 42) în urma unui corner executat de Kanda; Florea (min. 64) de la o minge lobată de Liviu Mihai de la 25 de metri peste apărare; 2-1 Copaci (min. 66) din volé în urma unei centrări a lui Ciprian Rus și a unei devieri a lui Melinte; Leca (min. 80) care a profitat de o gravă greșeală a portarului Bodea.

UTA: Bodea – Costin, El Hasni (min. 49, R. Iuga), Șeroni, Copaci – Melinte, Neagu – Ciucur, D. Popa, Kanda – C. Rus.

Antrenor: Ionuț Popa.

Pe bancă: Orlic, Ivan, Gavrilă, Matei.

Chindia Târgoviște: Aioani – Martac, Șandru, Leca, Panait – Șerban (min. 58, Rață), Novac, L. Mihai, Neguț (min. 58, Neicuțescu) – A. Valentin (min. 75, Cherchez), Florea.

Antrenor: Viorel Moldovan.

Pe bancă: Popescu, Dinu, Dumitraşcu, A. Mihaiu.

Cartonașe galbene: Bodea, Costin, Melinte, Hrezdac, Leca, Neicuțescu, Rață.

Arbitri: Sergiu Popa (Aiud) – Bogdan Dragoș, Mihai Cantemir (ambii din Făgăraș). Rezervă: Narcis Bodocan (Cluj). Observatori: Radu Bitea (Oradea), Zaharia Ciev (Timișoara).

Rezultatele zilei în etapa a 31-a din Liga 2, programul din rundele 31 și 22, pe coloana clasamentelor.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: