Nuova Mama Mia, a treia penalizare, cu încă 4 puncte

”Lanterna roșie” a Seriei a IV-a în Liga 3, CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, a suferit o nouă penalizare în urma hotărârii din cadrul Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal, întrunită în ședința de la mijlocul acestei săptămâni. Astfel, după depunctările înregistrate prin deciziile aceleiași comisii din 18 octombrie și 6 decembrie, și care i-au generat codașei seriei vestice un pasiv cumulat de -11 puncte, în condițiile în care timișenii obțineau un singur punct în cele 15 runde ale turului din sezonul de toamnă, clubul dublu vicecampion al aceleiași competiții la mijlocul acestui deceniu a mai suferit o penalizare de 4 puncte.

Stan și Hromei, primul și al 3-lea din dreapta, pe banca lui CS Nuova Mama Mia la ora 16-imii de finală din Cupa României cu Astra Giurgiu, pe ”Dan Păltinișanu”, în toamna lui 2016

 

CS Nuova Mama Mia a plonjat astfel la -15 puncte, handicapul față de penultima clasată în Seria a IV-a amplificându-se implicit la 25 de puncte, ca și imposibil de recuperat în sezonul de primăvară. Gruparea din Timiș a suferit miercuri aceeași depunctare de 4 puncte precum în cazul primei decizii de acest gen, din luna octombrie.

Conform anunțului de pe site-ul www.frf.ro, ”Comisia, în baza art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal, a dispus sancționarea CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic cu scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 01.12.2017 -15.12.2017. Comisia a acordat termen în data de 17.01.2018, ora 15.00, dată la care clubul să prezinte dovada plății față de creditorul Stan Cosmin Vasile pentru a evita în continuare depunctarea”. O decizie identică a fost dictată în dosarul executării drepturilor financiare ale secundului antrenorului Stan, Mihăiță Hromei.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: