Oaspeţii, 8 victorii dar şi trei neprezentări în runda finală a Campionatului Judeţean Timiş „Promoţie”, încheiat abia în iulie!

Nefastă şi neprielnică întârziere în cazul Campionatului Judeţean de „Promoţie” Timiş, încheiat abia în acest weekend, când miezul lunii iulie bate deja la uşă. O fi liga a şasea pe treapta cea mai joasă a piramidei fotbalului timişean dar nu trebuia în nici un caz lăsată de asemenea manieră de căruţă, cu un finish de sezon pe 6 iulie. Amânările şi reprogramările din calendarul competiţional schiţat de AJF Timiş, bată-le vina, după ce anul trecut întrecerea se încheia mai firesc, cam în miez de iunie.

Ultima etapă a fost a oaspeţilor, care au reuşit opt victorii în deplasare, însă şi-au trecut în cont şi trei neprezentări: Stamora Germană la Pădureni, în Seria a II-a, Bazoşu Nou la Seceani şi Gloria Remetea Mare la Orţişoara II.

Gazdele au reuşit trei victorii, excluzându-le pe cele la masă verde, printre care Fibiş – Gelu 4-1 (1-1), în care au marcat câte o „dublă” Ionuţ Butnaru şi Mihăiţă Coman, în vreme ce Deta II – Jamu Mare s-a încheiat 4-5, cele cinci goluri fiind marcate de Marius Dobrovschi.

Din cele trei serii au promovat Unirea Jimbolia, AS Seceani şi AS Utvin iar noi ne-am înfăţişat şi pentru o galerie foto la AS Seceani – Bazoşu Nou, unde însă tocmai vizitatorii n-au făcut la fel: 3-0, forfait, în Seria a II-a.

O surpriză neplăcută ne-a oferit aşadar ultima clasată din această serie, Speranţa Bazoşu Nou, care nu s-a prezentat la jocul din fieful liderului de necontestat AS Seceani. Se spune că speranţa moare ultima dar oaspeţii n-au mai aşteptat încheierea sezonului după canoanele AJF Timiş ci au optat pentru o pauză vremelnică, evitând o înfrângere la scor pe caniculă.

Am asistat în schimb la o festivitate de premiere în care antrenorul echipei proaspăt promovată în liga a V-a, Ioan Damşa, a mulţumit întregii echipe pentru obiectivul realizat şi a înmânat o cupă căpitanului Sorin Marius Pop dar şi golgeterului Marius Makai, cu 55 de goluri marcate în cont. AS Seceani e echipa cu cel mai mare punctaj dintre promovatele în „Judeţ”, 76 de puncte şi 130 de goluri marcate iar un singur meci l-a câştigat la masa verde, cel din ultima etapă.

Lotul echipei AS Seceani: Flavius Morcan – Florin Valea, Ionuţ Măzăreanu, Lucian Ivănescu, Alin Poali, Petru Călugăru, Vasile Cioancă, Simion Şchiopu, Marius Makai, Cătălin Crişan, Adrian Moroşanu, Adrian Român, Claudiu Neagu, Marius Pop, Andrei Crunzac, Radu Neagu, antrenor fiind Ioan Damşa, organizator de competiţii şi delegat Ioan Neagu, iar managerul echipei, Dan Drăgan.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: