Oaspeţii la conducere cu 1-2 la pauza jocurilor de miercuri seară în Divizia D Timiş, victorii împărţite cu câte 5 goluri marcate: UVT la Gătaia, Maşloc cu sânmiclăuşenii. Declaraţii. Sitaru: „Şi-a bătut joc, nici nu ne mai prezentăm în Cupă, am avea tot la ei!” Contescu: „Un circ!”

CSU UVT a devenit miercuri seară a patra grupare care să învingă detaşat în deplasare în penultima etapă a sezonului 2022/3 al Diviziei D Timiş prin a marca tot 4 goluri, înregistrându-se astfel şi al treilea 1-4 în această rundă a 37-a a ligii a patra judeţene, pe marginea căreia notam în urma meciurilor de aseară câştigarea în avans a titlului de campioană de către CSC Peciu Nou.

Rezultatele complete ale celei de-a 18-a etape din returul sezonului de primăvară în „D” Timiş, programul rundei finale din weekend şi clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal. Un eşalon mai sus, în Liga 3, CSM Reşiţa, Corvinul, CSM Alexandria, CS Tunari şi Ceahlăul au câştigat în această seară dubla manşă a barajului de promovare în Liga 2, cât despre barajele câştigătoarelor diviziei a patra, acestea sunt programate sâmbătă 17 şi 24 iunie, CSC Peciu Nou avându-i oponenţi pe hunedorenii Geoagiului.

Ultimele două jocuri ale etapei a 37-a, disputate de la ora 18, n-au avut mare miză prin prisma ierarhiei, deznodământul fiind ştiut atât în cursa pentru titlu cât şi în subsolul clasamentului, întrucât şi retrogradatele în „Judeţ” se cunosc. Şi din nou un record de marcatori în această rundă, 36, precum în etapa precedentă.

CS Progresul Gătaia – CSU Universitatea de Vest din Timişoara 1-4 (1-2): Florin Natanticu (min. 45), respectiv Ionuţ Vucea (min. 30 şi 90), Mohamed Bownobra (min. 39) şi Florin Olariu în minutul 79.

Vucea

„Studenţii” s-au desprins la 0-2 şi au condus la pauză cu 1-2, semnând o altă „dublă” şi în ultimul sfert de oră al părţii secunde, precum în repriza I.

Vlad Bura a început cu A. Danci – Andreca, Bain, A. Contescu, R. Popa, M. Olariu, F. Olariu, Balabuc, Wamala, Vucea – cpt., Bownobra. Iar pe banca timişorenilor, la start, au luat loc Mihai, Turdean, Stănilă, Laza, Andrei, Cărăbaş, Jorza şi Piţigoi.

Învinşii au început acasă cu Toth – Popovici, Gâtin, Apro, Cruceru – cpt., V. Danci, Ichim, Hofman, Bolea, Gălan şi Natanticu, doar Fişteag şi Cocian luând loc pe banca de rezerve. 

ACS Voinţa Maşloc – CS Unirea Sânnicolau Mare 3-2 (1-2) în celălalt meci jucat miercuri seară, aşadar tot cu 5 goluri înscrise şi tot cu scorul de 1-2 la pauză, răsturnat favorabil de gazde.

Cosmin Amarinei a redus din handicap în minutul 40 din lovitură de la 11 metri, Răzvan Trandu egalând în minutul 60 şi aducând victoria în prelungiri (min. 90+3), după ce Flavius Tulcan (min. 16) şi Tomas Cozma (min. 32) i-au desprins iniţial pe unirişti. Care oaspeţi au avut nu mai puţin de 3 jucători eliminaţi şi au fost nemulţumiţi de arbitraj, cu Daniel Vărzan la centru, observator de arbitri fiind Iulian Spătaru.

Flavius Sitaru, conducător al Unirii, a spus: „O golănie, a fost jaf armat! Ca la Bakhmut. Nici nu ne vom prezenta în Cupa României, căci tot la ei avem de jucat miercurea viitoare. Unsprezece metri inventat, 3 eliminări. Şi-a bătut joc de sportivii noştri!” Iar Cristian Contescu l-a completat: „A fost un circ! Nu se poate aşa ceva, a fost o ruşine! Am plecat de la meci că nu vreau să mă cert cu ei.” Semifinalele eliminatorii ale fazei judeţene Timiş în ediţia în curs a competiţiei K.O. sunt programate la mijlocul săptămânii viitoare.

Ionel Lupu, din partea gazdelor, a spus: „Când pierzi de la 0-2, n-ai ce comenta arbitrajul. Jucătorii au crezut în victorie şi au câştigat. Pot să-i felicit pentru reuşita întoarcerii rezultatului, dar şi pe adversari, pentru efortul depus.” 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: