Oaspeții, mai multe victorii la startul returului în Divizia D Timiș

Campioana de toamnă Fortuna s-a numărat astăzi între cele 3 învingătoare în deplasare în meciurile jucate la matineu, de la 11, gazdele replicând prin două victorii la zero. A început așadar returul ligii a patra timișene, cu 11 goluri înscrise în 5 întâlniri, dintre care 6 pe teren advers, trei dintre cele 5 ale gazdelor fiind semnate de pe punctul cu var. Dar iată rezultatele și marcatorii…

Progresul Ciacova – Pobeda 3-0 (1-0): Aleksandar Radovan (foto. pag I) 42, 67 – ambele din lovituri de la 11 metri, Cosmin Goia 81. Portarul Alex Ciui, de la ”bulgari”, a fost eliminat la faza acordării celui de-al doilea penalty.

Cocoșul Orțișoara – ACS Carani 1-3 (0-2): Adrian Boștiog 80 – Dumitru Schinteie 2, Alex Martinov 27, Mahad Kayondo 75.

Voința Mașloc – Flacăra Parța 0-2 (0-0): Flavius Ion 57, 80. Darius Vițan (VM) a ratat în minutul 20 o lovitură de la 11 metri. Bogdan Andriucă (FP) a reluat în transversală în minutul 51. Debut cu dreptul pentru ”principalul” Alexandru Chiu la nou-promovata din Parța.

AS Peciu Nou – CSO Făget 1-0 (1-0): Eduard Zele – lovitură de la 11 metri. Sergiu Iorgovan (PN) a ratat în minutul 50 o lovitură de la 11 metri.

ASO Deta – Fortuna Becicherecu Mic 0-1 (0-1): Sorin Oneț, cu capul, de la 12 metri, în vinclu, după centrarea lui Zurbagiu din minutul 5. Vom reveni cu cronica și fotografiile jocului de la Deta.

Iar etapa continuă. Clasamentul actualizat, pe coloana dreaptă.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 6

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: