Oaspeții, mai strângători și miercuri în Divizia D Timiș. În 3 jocuri, câte 8 goluri marcate, 60 în total. O singură echipă n-a înscris în etapa a 8-a: marcatori, declarații

Runda intermediară începută marți în liga a IV-a județeană cu primele 4 partide, a continuat miercuri de la ora 17 cu celelalte șase, iar tot vizitatorii au obținut un succes în plus. În consecință, au strâns 5 victorii și două remize, față de cele 3 triumfuri ale localnicilor, într-o etapă a opta a Diviziei D Timiș cu multe goluri, nu mai puțin de 60, dintre care 33 în contul oaspeților, o singură formație nereușind să înscrie. 

Amânunte de la întâlnirile de marți, în consemnările anterioare, dar și în rândurile de mai jos, prin cuvintele lui Cosmin Goia, antrenor principal al celor de la CSC Liebling, pe marginea jocului câștigat ieri acasă cu 3-2 cu Cocoșul Orțișoara. Mai jos, un tur de orizont al partidelor de astăzi. Rezultatele tehnice și programul rundei a IX-a, de la sfârșitul săptămânii, pe coloana ierarhiilor la zi, clasamentul actualizat în ”D” Timiș fiind accesibil la această legătură.

Iată așadar și spusele lui Cosmin Goia, antrenor-jucător al celor de la Liebling, după meciul disputat ieri acasă cu CS Cocoşul Orţişoara și încheiat cu victoria gazdelor, cu 3-2 (2-0): ”Baietii merită felicitări pentru atitudinea și dorința de a câștiga, am jucat 11 contra 14. Au fost 3 greșeli flagrante care puteau schimba rezultatul final, aveam pretenții de la domnul Matiș, care este și fotbalist. Îi doresc să aibă și el asemenea arbitraje în meciurile pe care le va juca. Îl respect pe domnul Gheorghe Chimiuc dar nu am știut că e arbitru. La 2-0 marcăm un gol valabil, asistentul și centralul arată centrul terenului și, după 5 minute, la indicațiile domnului Chimiuc, se anulează golul. La golul de 2-2 a fost un joc periculos, adversarul a ridicat piciorul la nivelul capului și apăratorul nostru s-a ferit puțin și nu a reușit să lovească corect mingea, iar de acolo a fost marcat golul egalizator. Marius Semeniuc a fost eliminat pentru două galbene, dar primul cartonaș galben a fost acordat foarte ușor, eu am fost eliminat fiindcă am aruncat cu o sticlă in teren după un jucător de-al nostru, pentru că a fost surprins in ofsaid. La Ciacova ni s-a scos din nou mingea din poartă și au primit penalty usor, cu Giarmata am avut 2 eliminați. Nu stiu ce sa înțeleg din lucrurile acestea, nu mai știu ce să spun jucatorilor în legatură cu arbitrajul. Nu ne poate doborî nimic, din contră, ne va face mai puternici. Meciul următor nu știu dacă vom reuși să ne strângem 11, la câți accidentati și suspendați avem”.

Ce-a fost astăzi de la ora 17?

Tot o remiză și în ziua a doua a etapei.

CS Sînandrei-Carani – AFC Unirea Jimbolia 4-4 (2-2): Dan Silaghi hat-trick în minutele 40, 45 și 50 și Alin Gîrz (min. 80), respectiv Florin Gorgan (min. 25), Gabriel Sera (min. 30), Anton Robert (min. 71) și Daniel Laslău autogol (min. 90+2).

După 5 victorii consecutive, elevii lui Narcis Petre au scăpat victoria printre degete în prelungiri, ca urmare a unui autogol. Nou-promovații au condus cu 0-2, egalând apoi la trei respectiv 4.

Scorul rundei.

ACS Voinţa Maşloc – Progresul Ciacova 7-1 (1-1).

Marcatori: Cosmin Saizu 3 goluri, Robert Balint, Remus Barburescu, Cătălin Crișan și Patrick Niță, respectiv Bogdan Steop, care a deschis scorul în minutul 8. Jucătorul meciului, Cosmin Saizu, cu un hat-trick și două pase de gol – foto.

În miutul 43, Bogdan Steop a nimerit transversala. Iar în minutul 78, portarul oaspeților, Marius Sabac a fost eliminat pentru fault în afara careului de 16 metri. De menționat că echipa a rămas fară antrenorul Ioan Roșu, după eșecul 1-5 acasă cu Tomnatic și-a dat demisia și locul lui a fost luat de Alin Ardelean care a debutat cu o înfrângere iar în etapa trecută cu un semieșec 2-2 cu Liebling.

Și încă o victorie a gazdelor, doar la limită, precum ieri.

Unirea Tomnatic – Steaua Roşie Variaş 4-3 (1-0): Raul Duțu (min. 28) și Alexandru Baranyi hat-trick în minutele 52, 60 din lovitură de la 11 metri și 88, respectiv Petre Râmneanțu (min. 58 și 69) și Alexandru Grigoraș (min. 72).

Asemănător campioanei Seriei I din ”Județ”, care a remizat 4-4 la Carani, vicecampioana aceleiași serii a fost aproape de o remiză cu goluri multe în deplasare, însă Alex Baranyi a înscris în minutul 88 pentru gazdele din Tomnatic, 4-3.

Antrenorul învinșilor, Cosmin Belin, a spus: ”Mă bucur că de la meci la meci creștem în valoare, iar noi arătăm că suntem demni de liga a patra. A fost o priimă repriză modestă, chiar nu ne-a ieșit nimic, dar în partea secundă ne-am mobilizat și mult nu a fost să scoatem un punct”.

Marcus Antemie (Unirea Tomnatic): ”Am întalnit o echipă care se agață de fiecare minge, chiar a arătat mai bine decât altele cu care am jucat. Totodată sunt fericit că am contribuit și eu cu două pase de gol”.

Oaspeții au câștigat un joc la limită: Gloria Moşniţa Nouă – CS Timişul Şag 1-2 (0-0).

Dan Roman a deschis scorul în minutul 62, oaspeții au întors scorul prin Cristian Daminuță (min. 72) și Ovidiu Radu (min. 81).

Dan Roman (antrenor-jucător al Gloriei Moșnița): ”Nu am echipă, este greu cu numai 12 jucători și portarul de rezervă, atât să ai meci de meci, iar așa s-a întâmplat de la începutul campăionatului. Nu mai am cuvinte”.

Adrian Bungău (antrenor Timișul Șag): ”Ne bucurăm pentru această victorie externă  de care aveam mare nevoie, obținută cu mare efort pe un teren foarte greu, îmbibat cu apă”.

A doua cea mai clară victorie în deplasare a etapei.

CS Progresul Gătaia CSC Millenium Giarmata 2-6 (2-3).

Marcatori: Florin Schipor (min. 1) și Aleksandar Radovan (min. 4), respectiv Adrian Sevici hat-trick în minutele 10, 45+1 și 65, Mădălin Stancu (min. 25, din lovitură de la 11 metri), Caius Marta (min. 70) și Alexandru Vlăduți (min. 75). 

Cei din Gătaia au marcat de două ori în primele 5 minute dar aveau a fi egalați deja în minutul 25, intrând în deficit în prelungirile primei părți. Cea de-a doua, aparținând vizitatorilor, cu 3 goluri în 10 minute la mijlocul mitanului.

Și cel mai clar triumf în deplasare, pe terenul codașei, unică formație care n-a marcat în această etapă, singura încă fără victorie: Avântul Topolovăţu Mare – CS Comloşu Mare 0-5 (0-4).

Avântul a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu, la scor în fața comloșenilor, Deian Pecarov ”zburdând” pe teren – a făcut ce-a vrut cu apărarea gazdelor, marcator a 4 goluri în minutele 7, 9, 27 și 34, din lovitură de la 11 metri. În completare, Bogdan Costea în minutul 68.

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 12

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: