Octavian Benga la CSC Ghiroda și Giarmata Vii în locul lui Paul Codrea

Încă un mandat al lui Paul Codrea la cârma formației divizionare de seniori din localitatea natală a luat sfârșit, în prima săptămână după încheierea ediției 2018-2019 a Ligii 3, pe locul 11 din 16 participante în Seria a IV-a pentru CSC Ghiroda și Giarmata Vii. Club care se reorientează înaintea celui de-al treilea sezon pe acest palier valoric spre Octavian Benga, la începutul campionatului abia încheiat la timona lui CSM Școlar Reșița, de care se despărțea pe parcursul turului, cărășenii promovând recent în Liga 2.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii a efectuat o nouă modificare pe banca tehnică a divizionarei de seniori din C4, schimbându-l din nou și pe Paul Codrea, după ce la finele sezonului de toamnă se despărțea de Remus Steop și Orlando Trandu. Cei 2 nu mai continuau din retur pe banca timișenilor, după ce galben-albaștrii înregistrau în prima jumătate a campionatului bilanțul 15 5 1 9 24-28 16 puncte, ștafeta fiind preluată de Paul Codrea, de pe locul 13, ex-tricolor care i-a ghidat pe Baranyi și compania la 7 victorii, două remize și 6 înfrângeri, cu 33 de goluri marcate în 15 apariții și 24 încasate, 23 de puncte pentru o ascensiune de două locuri în clasament.

Nici Codrea nu va mai continua pe banca ghirozenilor, și nu este pentru prima oară, postul fiind încredințat lui Octavian Benga, înlocuit în cursul turului pe banca roșu-negrilor din Valea Domanului de Leontin Doană, antrenor cu care CSM Școlar Reșița tocmai a promovat din Seria a IV-a a Ligii 3 în Liga 2.

Campionatul eșalonului terț abia s-a încheiat sâmbătă dar iată că primele noutăți s-au conturat deja în perspectiva atacării pregătirilor estivale pentru viitoarea ediție a Ligii 3, divizie pe care ghirozenii o încheiau primăvara trecută pe locul 9 în campania de debut după promovarea din ”D” Timiș.

Clasamentul final al Seriei a IV-a în Liga 3, pe coloana datelor tehnice. CSC Ghiroda și Giarmata Vii a obținut un punct din ultimele 9 posibile la încheierea ediției 2018/9, fiind a doua clasată în C4 dintre cele 4 formații timișene implicate în competiție. 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: