Odios. Genocid prin fotbal. Nu ești vaxxinat? Nu intri la Poli – Poli ci mergi la Ambulanță pentru înțepare injectare inoculare. Fotbalul omorât și altfel: ”Televiziunea ucide pasiunea” În rest, fotbal 0 și 0-1 Iași în prelungiri. FOTO + declarații Toma, Enache

Într-o lume normală, firească și naturală, jocul inaugural al etapei a V-a din Liga 2 ar fi constituit un eveniment sărbătoare a spectacolului sportiv, dat fiind cadrul prielnic, cu vreme bună în ultima seară de joi din augustul estival, cu ora de start alocată unui meci în nocturnă, 20, și cât n-așteptau chibiții o partidă în nocturnă pe ”Dan Păltinișanu”!, cu colocviul studențesc tehnic la ofertă pe ruta Timișoara – Iași, așadar toate bune și frumoase, însă ceea ce s-a întâmplat înaintea reprezentației fotbalistice a dovedit din nou că sportul a fost deturnat și încălecat de-a binelea pe post de vehicul al intereselor majore ale sistemului forțat pe pielea omenirii de oculta satanică mondială, un horror show cu potențiali spectatori întorși de la porțile de acces în stadion dacă nu erau deja inoculați înțepați injectați, redirecționați fiind spre una dintre Ambulanțele care trebuiau de fapt să fie deja în incinta arenei, redirecționați pentru a fi vaxxinați, sentință și condamnare prin manipulare și șantaj pe care unii n-au acceptat-o, preferând s-o ia înapoi spre casă. De dragul fotbalului, alții s-au lăsat în schimb vagginați, căci despre o așa-zisă vaccinare nici nu poate fi absolut deloc vorba prin studiul în derulare al crimelor împotriva umanității și genocidului, și-uite că numai așa mai poți vedea sport pe viu într-o lume cobai la care alde Mengele doar visau cândva vise umezi fierbinți. Însă nu doar iubitorul de sport este înțepat pentru depopularea forțată, ci și fotbalul e omorât cu zile prin grila de programe ale celor cu drepturile de difuzare, punct pe i aplicat de galeria viola prin bannerul ”TELEVIZIUNEA UCIDE PASIUNEA”. Un eveniment deturnat de psihoza vaxxinării și a așa-zisei ”testări”, un sport răpit de televiziuni, iar ce-a mai rămas din esență s-a văzut vreme de 90 de minute: fotbal zero. Cu un gol abia în prelungiri al achiziției ieșene Camara:  Politehnica Timişoara – ASCM Politehnica 0-1 (0-0).

Ăsta este sportul și în particular fotbalul în noua versiune ”de alertă”, praf și pulbere într-o țară a cărei campioană națională era ”retrogradată” în aceeași seară la nivelul Conference League. Cam acesta este nivelul real la care se mai operează în sportul rege carpatin, pentru a detecta și identifica mai exact proporțiile reculului competițional, fotbal de duzină încălecat de interese mediatice și mai nou de inocularea forțată a turmelor împinse spre apocalipsa zombificării prin sintetizare.   

Iubitorii sportului sunt înșelați și folosiți până în pânzele albe, până în cele mai sensibile unghere ale sufletului lor, și păcat de tot ceea ce este mai frumos și lumesc, de dorința spectatorilor de a asista în normalitate la un spectacol ca parte a micilor bucurii existențiale. Cu care oculta satanică mondială nu mai prea e de acord, ticluind un odios show înfiorător, ori vaxxinat, ori la plimbare, pură inginerie socială și prin segregare, iar efectele medicale și sociale se vor vedea doar în timp.

Absolut și totalmente scandalos și revoltător ceea ce se întâmplă tot mai mult și prin intermediul și pe pielea sportului, toate cozile de topor executante în colonii ale proiectului de depopulare forțată, fie conștiente prin a fi devenit operaționale în acest sens, fie inconștiente, fiind în culpă pentru crime împotriva umanității, iar în larga acoladă intră toți inumanii cu rol de a unge pârghiile mascaradei în derulare, de la mari șefi de stat, guvernamentali sau parlamentari și până la ignoranții sau plătiții din anumite ministere, comitete, federații, direcții, inspectorate și altele, altele, se știu dumnealor prea bine.

S-a purces la mizerabila manipulare și șantajare a omului dornic să trăiască normal și firesc…  

La ”Dan Păltinișanu” nu s-au mai vegheat înaintea meciului interesele fotbalului, ale jocului ca spectacol sportiv, ale nevoilor acestuia prin respectarea regulamentului competițiilor, ci s-a purces la scheme din diversiunea în derulare a farsei mascaradă cu inițialele CoVID, Document de Identificare al Certificatului de Vaccinare, potențiali spectatori mânați spre înțepare, căci nu-i nici pe departe deloc vorba despre o vaccinare propriu-zisă, termenul de ”vaccinare” fiind parte a propagandei pentru naivi și dezinformați.

Și uite-așa, cu puţin timp înainte de meciul colocviu studențesc, delegatul de joc al partidei a observat că una dintre Ambulanțe nu este la locul ei, în incinta stadionului. Frământări, frământări, cu du-te-vino și coborâri la nivelul pistei. Unde era a doua Ambulanță? În slujba fotbalului? Nu. Nicăieri în incintă. Dar în afara arenei. Înainte de meci, lângă o poartă de acces a tribunei I, pe unde intrau spectatorii, ”Ambulanța” era pe post de năvod pregătit pentru cei care spuneau la intrare că nu s-au vaxxinat. Redirecționați. Erau ”pescuiți” şi trimişi la Ambulanță pentru întepătură, a se vedea fotografiile…

Fotbalul folosit, deturnat și încălecat.

Peste 2.000 de spectatori au intrat totuși pe căile de acces ale tribunei I, în speranța unei prime victorii acasă a favoriților, după remiza duminicală la amiază cu buzoienii. Însă spectacolul fotbalistic a lipsit cu desăvârşire în nocturnă iar coliva a fost servită în prelungiri, gol al oaspeților estici.

Noroc cu galeria violetă, care a fost din nou peste aşteptări, în nota obișnuită de când s-au redeschis condiționat prin șantaj, manipulare și segregare porțile spectatorilor la meciuri, punctul pe i aplicându-l în mitanul secund, când a afişat un mare banner cu înscrisul ”TELEVIZIUNEA UCIDE PASIUNEA”

Subscriem. A și ucis-o deja în mare, mare parte.Iar capacul îl oferă diversioniștii conspiraționiști, crime împotriva umanității prin implementarea și pe pielea lumii sportului a schemelor de sintetizare și secerare a populației și prin vaxxinare, totul sub formă condiționată, fotbal la pachet cu înțeparea sau așa-zisa ”testare”, dar altfel nu.

Iar fotbalul suferă din plin, sângerând vreme de 90 de minute pe teren, nimic la nimic în reuniunea politehnică.  

Sângerare cu final neașteptat, oaspeţii dând lovitura de graţie în prelungiri, în minutul 90+2, după o lovitură liberă aproape de linia de margine, de lângă asistentul Soponar, acordată corect pentru un fault comis de Doru Andrei. Cristea a înălţat mingea în careul mic iar de la 6 metri, cu capul, noua achiziție Camara a trimis-o spre poartă, în dreapta lui Păduraru. A nimerit bara laterală şi a ricoşat în plasă… 0-1.

Unic gol pentru primele puncte în deplasare ale retrogradatei ieșene din Liga 1, apropiată la un singur punct de alb-violeți după 5 etape din parcursul turului, mai mult de un sfert din sezonul regular al ediției 2021/2.

Astfel s-a încheiat un meci în care un rezultat de egalitate ar fi fost mult mai echitabil dar care va rămâne în istorie sub forma unui nou pas pe calea împingerii turmelor spre pierzanie, sport încălecat de interese malefice. Meci care n-a început la fix, cum ar vrea fotbalul, ci cu întârziere, pentru că așa vor alți satrapi de la ascunse butoane, pentru a implementa cu inconștient sârg odioasa campanie de vaxxinare. Oameni buni, nu vă mai lăsați prostiți, ceea ce Sporttim vă atrage atenția de la începutul anului trecut. Totul e o farsă.

Altfel, la pauză a fost introdusă în scenă echipa feminină de fotbal metamorfozată din Fortuna Becicherecu Mic în Politehnica Timișoara, după șabloanele recomandărilor federale, amintind parcă de scheme politice gen ”AC Recaș nu e Poli”. Dar pe-aia cu Banat Girls tot de Liga 1 strămutată la Comloșu Mare ați auzit-o? Și d-astea sunt indiciile apocalipsei și prin sport, doar că mulți văd, puțini pricep iar și mai puțini înțeleg ceva. Teren fertil pentru tot ceea ce se pregătește din aproape în aproape, în ignoranța inconștientă a multora.

Trezirea, deși e deja cam mult prea târziu.

Amin.

Programul etapelor 5-6 în Liga 2 și clasamentul la zi, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal.

*

Politehnica Timişoara: Păduraru – Sofran, Scutaru, Mera (cpt.), Oanea – Ignea,  Lazăr – Andrei,  Benzar (min. 79, Axente ), Bîrnoi (min. 70, Zaluschi ) – O. Ursu (min. 69, Hațegan).

Rezerve neutilizate: Devenish-Meares – Pamfile, Moțiu, Bocșan, S. Costea, Minteuan.

Antrenor principal : Dorin Toma; secund Antonio Foale.

ASCM Politehnica Iași: Popescu – Onea, Cană, Plămadă, Tiberiu  Serediuc – Stan (min. 70, Iurașcu), Mihalache (cpt.), Chatziterzoglu (min. 69, Istrate ), Pelivan (min. 70, Torres ) – Cristea (min. 94,Târșa), Camara.

Rezerve:  Axinte – Corobuță, Aftanache, Asăvoaei,  Zaharia.

Antrenor principal: Costel Enache; secund Adrian Senin.

Au arbitrat: Cristian Codrea  – Răzvan Ionuț Soponar (ambii din Baia Mare) și Ramona Doriana Udrea (Târgu Jiu); Arbitru de rezervă: Ioan Boldea ( Alba); Observator de arbitri: Fevronia Ion (Craiova) și delegat de joc Viorel Lolea (Reşiţa).

După meci, antrenorul polist Dorin Toma a spus: ”Este frustrant pentru noi să pierdem în minutul 93, dacă analizam înainte, nu eram mulţumit nici cu egalul. Dar când e gata jocul şi am piredut, eram mulţumiţi şi cu un egal. La ultima fază, un fault, dacă a fost fault al lui Doru!? Dar o lipsă de organizare pe faza noastră defensivă şi acest lucru ne-a costat. Am dominat adversarul, am avut posesie bună, dar steril, la finalizare avem încă nevoie acolo poate şi de un jucător sau noi să jucăm mai combinativ, mai rapid, din păcate astăzi nu am fost atenţi până la ultimul fluier al arbitrului. Jucăm pe atac, am ajuns până la finalizare, dar din păcate suferim şi ca talie, încet încet poate vom regla şi aceste lucruri. Încercăm în această pauză, ca şi alte echipe, să ne întărim. Dacă nu, cu ce avem, să ne pregătim şi mai bine şi să spargem acest ghinion, care am înţeles că s-a întâmplat şi în trecut – să fim pe o pantă ascendentă şi să dăm cu bâta în baltă cum se spune… Atmosfera a fost una bună pentru noi şi era frumos ca şi noi să răsplătim suporterii cu o victorie azi.”

”Suntem bucuroşi, fericiţi şi chiar ne pică bine victoria, căci avem un drum lung spre casă. Avem o perioadă în care se întrerupe campionatul şi voiam să o gestionăm bine cu energii pozitive şi bucurie. Aveam nevoie de puncte şi victoria de azi ne ajută în toate lucrurile acestea. La fel de bine trebuie să felicit şi adversarul. A făcut un joc bun, un joc în care a construit, a încercat să ţină posesia, să ducă mingea controlat spre poarta noastră. Jocul a fost unul echilibrat, rezultatul de egalitate era corect cu jocul, dar cum am avut altă dată ghinion, azi am avut noroc şi sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor”, a spus Costel Enache, tehnicianul Politehnicii Iaşi.

Fotografiile…

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Odios. Genocid prin fotbal. Nu ești vaxxinat? Nu intri la Poli – Poli ci mergi la Ambulanță pentru înțepare injectare inoculare. Fotbalul omorât și altfel: ”Televiziunea ucide pasiunea” În rest, fotbal 0 și 0-1 Iași în prelungiri. FOTO + declarații Toma, Enache

  1. Oșanu spune:

    Este o vorba veche, „Țiganul când ajunge șef o fute și pe mă-sa”, cam asta se întâmpla cu cei care diriguie diferite evenimente., culturale, sportive…s.a.m.d., știe toată lumea și acceptă ca tot ce se întâmplă este o mizerie și o mascarada, și totuși iau niște masuri drastice…, vreau să le amintesc acestor executanți ieftini că după ce vor sări din funcții, nu cu Arahat și cu Cuțu o sa trăiască în comunitate, ci cu timișorenii de care încearcă să-și bata joc prin „falsa putere pe care au impresia ca o dețin”..! Rușine gunoaie umane și să nu uitați uitați ce-o zis Cherciu…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 2 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: