Olteanu, ”careu” în Oltenia: CS U Craiova – Unirea Sânnicolau Mare 0-5 în semifinalele la juniori B1

CS Unirea Sânnicolau Mare a luat o opțiune semnificativă pentru calificarea în finala Campionatului Național FRF de juniori B1, echipa lui Marius Stanache impunându-se duminică seară la Craiova, pe terenul ”Petre Deselnicu”, cu categoricul 5-0 în dauna juniorilor C ai clubului prim-divizionar din Bănie, în manșa I a semifinalelor competiției celor de 1999.

SC CS U Craiova – CS Unirea Sânnicolau Mare, rezultat 0-5, la pauză 0-1, a fost decisă de cele 4 goluri marcate de Olteanu, cel care înscria și în cele două jocuri câștigate tot la zero în turneul zonal adjudecat pe teren propriu.

Pamfil a fost celălalt marcator al timișenilor în deplasarea de succes de duminică de la ora 18 în complexul ”Ion Oblemenco”, unde antrenorul Stanache a aliniat la start același 11 de început cu care obținea victoriile acasă de la zonal, și anume Coroban – Coiov, Boboiciov, Dima, Csuy – cpt. – Varsiuc, Bizău, Cozma, Costea – Gheorghiu, Olteanu.

Alb-albaștrii craioveni, avându-l pe bancă pe Nelu Petrișor, antrenor al garniturii de C1 de 2001, au aliniat juniori din generațiile 2000 și 2001.

CS Unirea, care a evoluat astăzi în galben-bleu-galben, va găzdui vineri la ora 18, la Sânnicolau Mare, returul semifinalei pentru pătrunderea în ultimul act al întrecerii, ce va avea loc pe 16 iunie, la Buftea.

Cealaltă semifinală este între Petrolul și Dinamo.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: