Opt amicale pentru elevii lui Paul Codrea și Tavi Popescu între 26 ianuarie și 23 februarie: program, lot

CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-a descurcat mai greu în turul acestui al doilea sezon consecutiv în Liga 3, campanie considerată a fi a consolidării în seria vestică, decât în stagiunea de toamnă a ediției de debut după promovarea din Divizia D Timiș, iar pauza de iarnă a adus o nouă schimbare pe banca tehnică a galben-albaștrilor, știut fiind că Paul Codrea a revenit în postura de antrenor principal al formației de pe arena ”Emilian Pavel”.

Dacă anul trecut pe vremea aceasta, după tur, nou-promovata ACS Ghiroda era plasată pe un confortabil loc opt, cu câte 5 victorii și înfrângeri respectiv 3 remize, dar și un golaveraj pozitiv, 26-21, acum în schimb CSC Ghiroda și Giarmata Vii tremură pe poziția a 13-a din 16 participante în C4, tot cu 5 succese, dar pe linia unui bilanț negativ, și cu 9 înfrângeri și un rezultat de egalitate, golaveraj 24-28.

Aceasta este gestiunea la zi preluată de fostul internațional român Paul Codrea, care ”s-a întors acasă”, revenind la gruparea din Ghiroda. „Îmi doresc să creez o echipă care să joace un fotbal spectaculos și care să câștige fiecare meci. Și de ce nu, în viitorul apropiat, să promoveze în liga a doua!”, a spus… vechiul și noul antrenor principal al lotului de jucători din liga a III- a de la Clubul Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii.

Paul Codrea revine așadar ca antrenor la CSC Ghiroda după o pauză de un an de zile și are planuri îndrăznețe cu echipa din liga a III-a. Fostul internațional român, care este cetățean de onoare al comunei Ghiroda, are peste 70 de meciuri jucate în campionatele din România și aproape 250 de partide în campionatul italian, respectiv 47 de selecții în reprezentativa de seniori a ”tricolorilor”, marcând și un gol pentru România.

Ca și colaboratori pentru returul ediției de campionat 2018-2019, Paul Codrea îl are ca asistent pe ex-polistul Octavian Popescu, antrenor secund, Alexandru Albert în rol de preparator fizic, Mihai Goldan antrenor cu portarii și Alexandru Dumitrașcu – delegat, pentru postul de maseur urmând ca în scurt timp să fie desemnat un component al staff-ului.

Și lotul de jucatori a suferit unele modificări față de începutul de campionat, plecând Ciobanu Denis, Totic Damir, Vasiliu Darius, Filip Andrei Alexandru și Holovcici Adrian.

Au sosit în schimb Ghinescu Răzvan, de la ASU Politehnica, Budur Sebastian (Crișul Chișineu Criș), Liuba Alin (ACS Dumbrăvița), Barbu Raul (CSM Lugoj), Popeț Robert (ACS Carani) și Eperieș Dragoș (ASU Politehnica), fiind foarte posibil ca la începutul lunii să mai vină 2 jucători.

Lotul actual de jucători îi reunește pe Gakos Markos, Semeniuc Marius, Mureșan Rareș, Lazăr Alexandru, Horcea Cătălin, Mancaș Cosmin, Berivoescu David, Hotca Denis, Saizu Cosmin, Jichici Petrișor, Sofran Nicolae, Gavriluță Lucian, Țugui Andrei, Giuricici Mladibor și Baranyi Alexandru.

Paul Codrea a dat startul pregătirilor luni 14 ianuarie 2019, la baza din localitate, iar pe lângă antrenamentele zilnice au loc și jocuri de verificare, programul de meciuri amicale fiind inaugurat miercuri la ACS Poli, învingătoare cu 1-0 (0-0).

În continuare, începând de sâmbătă 26 ianuarie… CS TIMIȘUL ȘAG – CSC GHIRODA – ORA 11 – FIBIȘ

  • 30.01 – CNP TIMISOARA – CSC GHIRODA – ORA 11 – BAZA 2 UPT
  • 02.02 – UNIREA SÂNNICOLAU MARE – CSC GHIRODA

06.02 – ASU POLITEHNICA – CSC GHIRODA – BAZA 2 UPT

09.02 – FORTUNA BECICHERECU MIC – CSC GHIRODA

13.02 – AS CARANI – CSC GHIRODA – CARANI

16.02 – CSC GHIRODA – CETATE DEVA

23.02 – NAȚIONAL SEBIȘ – CSC GHIRODA -LA SEBIȘ.

”Dorim să mulțumim antrenorilor și jucătorilor care au făcut parte din echipă în turul campionatului, pentru rezultatele obținute, și să urăm succes celor noi veniți, iar finalul campionatului să ne găsească cât mai sus în clasament, răsplătind astfel efortul autorităților locale și al suporterilor ce ne sprijină necondiționat”, este mesajul conducerii divizionarei ”C” timișene la ora pregătirilor de iarnă.

Clasamentul după tur în C4, pe coloana datelor tehnice. Galben-albaștrii vor începe returul în primul weekend din martie, de la ora 15, acasă cu ACS Dumbrăvița.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 8

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: