Pariorii din Timișoara care joacă online vor deveni majoritari în 2017

Sporttim - Pariorii din Timișoara care joacă online vor deveni majoritari în 2017 (2)Casele de pariuri din Timișoara sunt mai goale pe zi ce trece, însă nu pentru că acest hobby nu mai este la modă, ci pentru că pariorii au ales să migreze în număr mare spre casele de pariuri online, care le oferă condiții mult mai avantajoase de joc și șanse mai mari de câștig.

Unul dintre principalii promotori ai acestei mișcări este Cădar Marius – fondatorul comunității pariorilor din România, PariuriX.com, care a publicat 3 ghiduri gratuite în format digital, ce pot fi descărcate de către pasionați fără nici un cost. Rezultatele acestui demers nu au întârziat să apară:

„Eram sigur că numărul de jucători la pariuri online va crește considerabil în prima lună a anului 2017. Ianuarie a fost luna în care ghidul de pariuri online pe 2017 a fost planificat să fie pus la dispoziția pariorilor. Este singurul ghid complet care le arată cum să parieze 100% legal online și să câștige în siguranță. Numărul de jucători recomandați de PariuriX.com s-a dublat,” a declarat Cădar Marius, unul dintre primii jucători de pe online din România.

DESCARCĂ 2017 GHID PARIURI ONLINE

Interesant este că specialistul ne-a mărturisit faptul că principalele avantaje ale pariurilor online sunt deseori neglijate de pariori. Jucând online, pariorii au posibilitatea de a miza de fiecare dată la altă agenție, respectiv la casa de pariuri online care oferă cea mai mare cotă pentru fiecare pariu în parte. De aceea, este indicat ca pariorii să aibă conturi deschise la mai multe agenții și să profite de aceste diferențe care, în timp, pot face diferența între câștig și pierdere.

AGENȚII DE PARIURI RECOMANDATE DE CĂDAR MARIUS LA CARE POȚI JUCA 100% LEGAL:

Sporttim - Pariorii din Timișoara care joacă online vor deveni majoritari în 2017 (4)

Betano este una dintre cele mai interesante agenții care au apărut pe piața locală de jocuri de noroc. Acest operator difuzează anual nu mai puțin de 24.000 de evenimente în format live video și permite plasarea pariurilor prin comandă vocală, folosind aplicația dedicată pentru iPhone/iPad. În plus, zilnic se găsesc partide de volei, baschet, tenis și fotbal la care operatorul acordă cotele maxime pentru linia 1X2.

Sporttim - Pariorii din Timișoara care joacă online vor deveni majoritari în 2017 (5)

La Netbet se găsește una dintre cele mai active oferte de pariuri live. Controlul mai bun asupra destinelor este asigura de funcția de CashOut, care permite închiderea biletelor parțial sau în totalitate. Dan Petrescu, ambasadorul agenției în România, furnizează ponturi pe site pentru meciurile din Liga 1. Aici se pot plasa pariuri și pe sporturi electronice, eSports, dar și pe curse de cai sau sporturi virtuale.

Sporttim - Pariorii din Timișoara care joacă online vor deveni majoritari în 2017 (6)

Sportingbet a devenit o agenție extrem de atractivă odată cu actualizarea completă pe care a efectuat-o la sfârșitul anului trecut. Operatorul Britanic care activează în peste 200 de țări de pe mapamond dispune în momentul de față nu numai de o interfață extrem de modernă și rapidă, ci și de o ofertă de pariuri sportive demnă de invidiat, costând în cote foarte mari și numeroase opțiuni de pariuri.

Sporttim - Pariorii din Timișoara care joacă online vor deveni majoritari în 2017 (3)

Unibet îi sprijină pe pariori cu ajutorul experților Ionel Dănciulescu și Ilie Dumitrescu, care postează pe site analize detaliate și pronosticuri de calitate. La această agenție se pot practica jocuri de cazinou, pariuri sportive, poker și bingo, ceea ce le oferă o experiență completă pasionaților de adrenalină. În plus, la Unibet se regăsește și una dintre cele mai performante funcții de pariuri live: Action Betting.
Sporttim - Pariorii din Timișoara care joacă online vor deveni majoritari în 2017 (7)

Betfair dispune fără nici un dubiu cea mai populară și activă platformă de Internet Betting Exchange de pe planetă. Grupul Britanic a început să se facă remarcat și pentru secțiunea Sportsbook, care furnizează o serie de facilități foarte atractive: Cash Out variabil, Price Rush și Asigurarea biletelor reprezintă numai câteva dintre punctele de atracție ale acestei agenții ce oferă suport 24/24 prin live chat în România.

Sporttim - Pariorii din Timișoara care joacă online vor deveni majoritari în 2017 (1)

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Publicitate și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: