Pariul zilei: FC Brașov – ACS Poli Timișoara

UnuIcsDoi revine în EXPERTIZA PARIURILOR pe marginea celei de-a treia deplasări a nou-promovatei timișorene, după 2-2 la CFR Cluj și 2-1 la Săgeata Năvodari. Pariul zilei: FC Braşov – ACS Poli Timişoara…

Vineri 23 august 2013, de la ora 19:30, FC Braşov primeşte vizita celor de la ACS Poli Timişoara pe stadionul Tineretului, în cadrul rundei a 6-a a campionatului României. Partida va fi condusă la centru de Istvan Kovacs. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit în ultimii ani, timişorenii promovând în Liga 1 abia la finalul sezonului precedent.

În acest moment, FC Braşov se află abia pe locul 15 cu 2 puncte după primele cinci etape.

În ultimele două runde, echipa braşoveană nu a obţinut nici un punct, fiind învinsă acasă cu 2-1 de FC Botoşani şi cu 1-0 în deplasare la Oţelul Galaţi. În această etapă, noul antrenor de la FC Braşov, Aurel Ţicleanu, nu se poate baza pe Alexandru Mateiu, care este suspendat după cartonaşul roşu primit în finalul partidei de la Galaţi.

ACS Poli Timişoara a început bine sezonul, iar după primele patru etape ocupa prima poziţie în clasament. Acum este pe locul 3, cu 10 puncte, deoarece în etapa precedentă a fost învinsă acasă cu 1-0 de FC Botoşani. În deplasarea de la Braşov, antrenorul Valentin Velcea nu îl are la dispoziţie pe căpitanul Ovidiu Petre, care este accidentat, în timp ce portarul Nuno Claro este incert.

La bet365, site-ul cu cea mai bună ofertă de pariuri live din România, FC Braşov este considerată favorită la victorie în acest meci, având o cota de 2,20. Totuşi echipa braşoveană se află într-o formă foarte slabă în acest debut de sezon şi încă nu a câştigat nici un meci. De cealaltă parte, ACS Poli Timişoara a jucat mult mai bine şi poate obţine un rezultat bun la Braşov.

Echipele probabile:

FC Braşov: Marinescu – Străuţ, Oltean, Machado, Ionescu – Dias, Santos, Madeira, Popa – Buga, Cristea

ACS Poli Timişoara: Coca – Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovic – Poparadu – Bărbuţ, Trandu, Boldea, Nicola – Szekely

Pronostic: X2 @ 1.70

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 35

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: