Pariul zilei: Gaz Metan Mediaş – ACS Poli Timişoara

Luni 24 februarie 2014 de la ora 20:30, Gaz Metan Mediaş primeşte vizita celor de la ACS Poli Timişoara pe stadionul Municipal din Mediaş în cadrul rundei a 20-a din Liga 1. În turul acestui sezon, echipa timişoreană s-a impus cu 2-1 în meciul direct de pe teren propriu, ambele goluri ale Timişoarei fiind marcate de Szekely.

Gaz Metan Mediaş a încheiat anul 2013 pe locul 8 în campionatul României cu 27 de puncte. În pauza de iarnă, echipa medieşeană nu a impresionat având două victorii şi trei înfrângeri. Apoi în această pauză au fost aduşi mai mulţi jucători, cel mai cunoscut fiind portarul Vâtcă. Dar au şi pierdut câţiva jucători, printre care Markovic şi Bud. În această etapă, antrenorul Cristian Dulca nu se poate baza pe Buchta, Cojocnean, Roman şi Robertson care sunt accidentaţi.

Cristi Bărbuţ, de la ACS Poli Timişoara, încearcă să treacă de un adversar de la Gaz Metan Mediaş, în partida din etapa a III-a a Ligii I la fotbal, luni, 5 august 2013, stadion Dan Păltinişanu, Timişoara

 

ACS Poli Timişoara a avut un start foarte bun de sezon, dar apoi a avut mai multe meciuri slabe decât bune. Astfel dupa 19 etape se află pe locul 11 cu 22 de puncte. În perioada de pregătire din această iarnă nu a jucat prea bine. A obţinut o victorie, cinci egaluri şi cinci înfrângeri. În această pauză a reuşit să transfere mai mulţi jucători, iar unii vor fi chiar titulari. În deplasarea de la Mediaş, antrenorul Aurel Şunda nu-l are la dispoziţie pe Szekely care este suspendat, iar Furtado a fost trimis la echipa a doua.

La bet365, site-ul cu cele mai multe tipuri de pariuri live la fotbal Gaz Metan Mediaş este considerată favorită în această partidă, având o cotă de 1,80 la victorie. Totuşi partida poate fi una mult mai echilibrată, iar echipa medieşeană a pierdut deja în acest sezon acasă în faţa altor echipe nou-promovate, FC Botoşani şi Săgeata Năvodari.

*

Echipele probabile:

Gaz Metan Mediaş:  Pleşca – Trtovac, Frăsinescu, Muth, Buzean – Todea, Tahar – Muntean, Dan, Petre – Bawab;

 

 ACS Poli Timişoara: Nuno Claro – Dobrosavlevici, Scutaru, Şeroni, Murariju – Bărbuţ, Ov. Petre, Gorobsov, Ahmetovic – Staicu, Himcinschi.

Pronostic: AH(+1) Poli Timişoara @ 1,50

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: