Parteneriat ActiveNews. Junior francez de 17 ani căzut brusc pe teren în plin meci şi 5 zile în comă, junior francez de 12 ani decedat după ce i se face rău şi renunţă la antrenament, plecat la o vârstă la care „nu se moare”, conform preşedintelui de club. Să nu-l uităm pe Timar Aron (Loki SC / Harghita), decedat tot la 12 ani în 3 noiembrie 2022 pe marginea terenului după antrenament

Activenews.ro – partener Sporttim semnalează aici sub titlul „Tragedii în lanţ în fotbalul francez. Un junior de 12 ani a murit fulgerător, iar altul de 17 ani a intrat în comă din cauza unei infecţii pulmonare” ceea ce sunt absolut nimic altceva decât consecinţe sub forma efectelor adverse de pe urma aşa-zisei „vaccinări sigure şi eficiente, necesară ca unică soluţie de revenire la normalitate”, după cum propagandistic erau promovate în aşa-zisa „campanie” din 2021-2022 inoculările cu arma chimică nano-sintetică bio-robotică de depopulare în masă şi sintetizare genetică a omenirii spre transumanism. Că nu se face public legătura între asemenea căderi ori decese subite şi înţepările din ultimii peste 2 ani, nu înseamnă că nici n-ar fi aşa-zisa „vaccinare” declanşatoare a efectelor adverse, corelaţie trecută tacit cu vederea de acelaşi „sistem” care în aceeaşi măsură, tot pentru a fi convenabil manipulării „naraţiunii oficiale”, eticheta în 2020 orice deces ca fiind de covid, nimic altceva de fapt decât pLandemia „sperietoare” Stupid-19, astfel premeditat regizată pentru a împinge populaţia spre ac. Iar timpul le va dovedi negreşit pe toate, atunci când se va muri pe capete odată cu exacerbarea efectelor adverse, fără a se face însă nici atunci vreo corelaţie şi legătură între injectări şi decese. Dar oamenii tot vor muri. Iată însă ce semnalează activenews.ro din Franţa. 

Cu menţiunea din partea Sporttim că şi un junior în vârstă de 12 ani din fotbalul românesc, Timar Aron, se stingea la 3 noiembrie 2022 la marginea terenului, după antrenament, legitimat fiind la Loki SC din sportul harghitean, şi a nu fi cumva uitat, detaliile fiind accesibile aici: legătura.

Chrys, un băiat de 12 ani, a murit vineri, 22 septembrie 2023, în timp ce se întorcea acasă de la antrenament. El juca la Mondeville, în apropiere de Caen, scrie presa franceză.

La sfârșitul săptămânii, mingea părea un lucru mărunt pe terenul din Normandia. O tragedie teribilă s-a produs în seara zilei de vineri, 22 septembrie 2023, îndoliind lumea fotbalului. Chrys, în vârstă de 12 ani, a murit subit în casa familiei sale. Cu câteva momente mai devreme, nemaisimținându-se bine, tânărul băiat renunțase la antrenament. Fusese dus acasă, la Colombelles, de către părintele unui prieten. Chrys a murit în urma unui stop cardiac. 

Șocul este imens. Adolescentul ajunsese la Mondeville în acest sezon, după ce jucase la gruparea din Blainville-Biéville-Beuville. „Ne vom aminti mereu de el ca de un jucător excelent și un copil minunat”, a precizat fostul său club pe Facebook. a declarat fostul său club pe Facebook. Chrys s-a alăturat fratelui său mai mare, Cédric, la USONM. A plecat la o vârstă la care „nu se moare”, a comentat președintele clubului, Fabrice Clément, alături de primarul din Mondeville, Hélène Burgat, sâmbătă seara, pe stadionul Michel Farré.

„Chiar și atunci când ploua, el ne-a adus soarele”.

Omagii s-au revărsat pe tot parcursul zilei. Este greu să vezi un băiat atât de tânăr plecând așa”, a scris Damien. Chrys… avea întotdeauna acel zâmbet minunat care îl caracteriza, o poftă de viață, mereu bine dispus. Chiar și atunci când ploua, ne aducea soarele”.

Ce veste tristă. Un copil zâmbitor, plăcut și, mai presus de toate, un copil de o imensă bunătate.

Maël, unul dintre foștii săi antrenori, l-a lăudat ca fiind „un copil exemplar, foarte respectuos, cu un fotbal extraordinar”. Cei care l-au cunoscut sunt unanimi în a-l descrie ca fiind „un micuț care era mereu bine dispus”. Pentru Jodie, Chrys era „un zâmbet de neuitat și o bunătate extraordinară”.

Clubul său îi aduce un omagiu.

Clubul Mondeville lăsase la latitudinea antrenorilor și jucătorilor săi să decidă dacă vor juca sau nu meciurile programate în weekend. Tinerii jucători de la Mondeville au jucat pentru Chrys. Un minut de reculegere a fost ținut înainte de meciul echipei naționale a Franței în divizia Régional 2. „Am pierdut unul dintre ai noștri”, a declarat Fabrice Clément în fața publicului. Jucătorii s-au încălzit purtând tricouri albe pe care unii au scris „RIP Chrys”. „Nu a fost ușor să jucăm în acest context, dar a fost un factor de motivare în plus”, a declarat antrenorul Matthieu Chevreau. În cele din urmă, Mondeville a învins Falaise cu 1-0. 

O altă tragedie s-a petrecut zilele trecute, după ce un jucător de 17 ani de la clubul de fotbal Vire Normandie a stat cinci zile în comă din cauza unei infecţii pulmonare, anunță La Voix. 

A fost un șoc pentru un întreg club. 

Sâmbătă, 16 septembrie 2023, în timpul meciului din Cupa Gambardella dintre echipa U18 a AF Virois și FC Caen Sud Ouest, tânărul Junior Enam Goe s-a prăbușit brusc, suferind un stop cardiac pe teren.

Antrenorul său, Noha Renouf, „i-a administrat imediat primul ajutor în aşteptarea sosirii serviciilor de urgenţă, cu sprijinul jucătorilor şi părinţilor prezenţi”, explică Club de Vire.  Jucătorul în vârstă de 17 ani a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar din Caen. La rândul lor, coechipierii săi au fost reuniți la sosirea la Vire de către medicul clubului, Pascal Martin. Scopul a fost „de a-i face să vorbească și de a-i susține. Toți sunt marcați”, a declarat președintele AFV, Christophe Lécuyer. Vineri, el mânca normal, susţine clubul, semn că îşi revine.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Parteneriat ActiveNews și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = opt

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: