Parteneriat ActiveNews. Maddy Cusack, prima jucătoare cu 100 de meciuri la Sheffield United, decedată la doar 27 de ani. Numai 2 ani de la clipul VIDEO din gama #”M-am vaccinat pentru că…”: ”Bună, numele meu e Maddy Cusack și joc fotbal la Sheffield United. Mă voi vaccina atunci când mi se va cere, ca prietenii şi familia mea să fie în siguranţă”. Nu-s deloc, înţepaţi fiind sau cu inoculaţi prin preajmă, ba din contră

O vaccinare propriu-zisă n-are nicidecum de-a face cu aşa-zisa „siguranţă” a celor din jur, precum înşelător s-a inoculat maselor în necunoştinţă de cauză dezinformarea urzită în pLandemia „sperietoare” Stupid-19 prin aşa-zisa „campanie de vaccinare” din 2021-2022, ci ar avea de-a face strict numai şi numai cu imunizarea propriului sistem organic, iar asta doar dacă respectivul vaccin ar fi într-adevăr benefic, ceea ce nu se poate nici pe departe spune despre arma chimică nano-sintetică bio-robotică mincinos poreclită „vaccin” şi lansată în 2020 pe valul propagandei ambalând-o în termenii cheie „necesară, sigură şi eficientă ca unică soluţie de revenire la normalitate”. Trecut-au doar 2 ani de la clipul VIDEO din gama #”M-am vaccinat pentru că…”, inserat în consemnarea celor de la ActiveNews.ro, în care o tânără sportivă se prezenta, ”Bună, numele meu e Maddy Cusack şi joc fotbal la Sheffield United. Mă voi vaccina atunci când mi se va cere, ca prietenii şi familia mea să fie în siguranţă”, iar această primă jucătoare cu 100 de meciuri la „Lăncieri” e decedată la prematura şi vremelnica vârstă de 27 de ani, decesul numărându-se printre nesfârşitele efecte adverse aşa-zisei „vaccinări” iar britanica îngroşând astfel statistica morbidă a consecinţelor „campaniei” de înţepare ce-a injectat măcar o dată peste 70,5% din populaţia globului, susceptibilă aşadar efectelor adverse într-o gamă de la A la Z, ţinând şi de factorul timp.   

Activenews.ro – partener Sporttim semnalează aici dispariţia unei alte tinere sportive, seria tragediilor fiind nesfârşită de la lansarea aşa-zisei „campanii de vaccinare”, cu resortul cauză – efect acţionând ca urmare a efectuării aşa-zisei „vaccinări”, consecinţele manifestându-se în timp şi sub forma decesului, drept unul dintre efectele adverse. 

În articolul publicat de activenews.ro este inserat şi un clip video în care tânăra britanică participă prin spusele sale explicative la demersul aşa-zisei „campanii de vaccinare” din 2021-2022 – campanie promovată oficial la nivel instituţional de guverne şi administraţii din lumea largă, în cazul în speţă prin intermediul şi sub forma unui „Parteneriat de Sănătate şi Îngrijire cu National Health Service – Sheffield”, în baza căruia, sub titulatura „#M-am vaccinat pentru că…”, sportiva a zis următoarele: ”Bună, numele meu e Maddy Cusack şi joc fotbal la Sheffield United. Mă voi vaccina atunci când mi se va cere, ca prietenii şi familia mea să fie în siguranţă”.

A fost indusă în eroare, în absenţa consimţământului informat, şi a indus în necunoştinţă de cauză la rândul ei în eroare, prin a-i îndemna şi eventual influenţa pe alţii.

Iar adevărul nespus şi realitatea factuală obiectivă, oricât de incredibile ar fi şi-ar putea părea pentru neiniţiaţi, constau în toxicizarea şi neînţepaţilor cu mixajul nociv din serul inoculat injectaţilor în 2021-2022, aşadar tocmai pe dos decât minciuna oricum cât se poate de gogonată ce era servită populaţiei în acea vreme, cum că „vaccinându-te” i-ai pune „în siguranţă” pe cei din jur. N-are absolut nici cea mai mică legătură.   

Se întâmpla aşadar în anul 2021, iar actualmente, în septembrie 2023, curg mesajele cernite în catastrofalul cadru pentru omenire al aşa-ziselor „reţele de socializare”.

Omagii împărtăşite de ActiveNews cu cititorii săi, după cum urmează.

„Au fost aduse omagii lui Maddy Cusack, fotbalista echipei Sheffield United, care a murit la vârsta de 27 de ani. Cusack juca pentru echipa feminină din 2019, având peste 100 de apariții pentru club. De asemenea, ea a lucrat pentru club ca director de marketing, transmite The Guardian.

Cauza decesului nu a fost dezvăluită.

Stephen Bettis, directorul executiv al lui Sheffield United, a declarat: <Nu am avut nicio veste bună. Aceasta este o veste sfâșietoare pentru toată lumea de la Bramall Lane. Maddy a avut o poziție unică de a face parte din mai multe echipe la Sheffield United și era populară pentru toți cei cu care a intrat în contact.

<Personalitatea și profesionalismul ei au făcut-o să fie un credit pentru familia ei – ne va lipsi cu tristețe. În timp ce asimilează vestea și merge înainte, clubul va oferi cât mai mult sprijin posibil familiei, prietenilor și colegilor lui Maddy>.

Clubul, care joacă în Women’s Championship, al doilea eșalon al fotbalului feminin, a precizat într-o declarație pe site-ul său: <Discuțiile privind omagieri adecvate și celebrarea vieții lui Maddy vor continua în privat. Clubul și familia lui Maddy ar aprecia o perioadă de intimitate și nu vor face alte comentarii în aceste momente triste>.

Cusack a fost primul jucător care a ajuns la 100 de apariții pentru club, unde a lucrat de când s-a mutat de la Fundația Comunitară Sheffield United în 2021. Tocmai intrase în cel de-al șaselea sezon al său.

Sue Campbell, directorul de fotbal feminin al FA, a declarat: <Suntem cu toții devastați să aflăm despre moartea lui Maddy Cusack. În numele FA, al Lionesses, al Superligii feminine și al Campionatului feminin, gândurile noastre și cele mai profunde condoleanțe sunt cu familia, prietenii, coechipierele și toți cei de la Sheffield United ai lui Maddy>.

<Maddy a reprezentat, de asemenea, Anglia la nivel de grupe de vârstă și îi vom aduce un omagiu la momentul potrivit. Suntem în contact cu clubul și vom continua să le oferim tot sprijinul nostru în aceste momente incredibil de triste>.

Ceea ce nu se menţionează de regulă în asemenea „postări” dar activenews.ro a adus la lumină e că Maddy Cusack era vaccinată anticovid, martor fiind clipul de pe „reţea”, inserat de publicaţia bucureşteană, cu traducerea aferentă: ”Bună, numele meu este Maddy Cusack și joc fotbal pentru Sheffield United. Eu mă voi vaccina atunci când mi se va cere, ca prietenii și familia mea să fie în siguranță”.

 
<
Distribuie
Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal, Parteneriat ActiveNews, Sport sabotat și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 0

 


Ultimele articole din categoria Feminin: