Paul Codrea, 6-0 cu ASU Politehnica pe Aranca: „Nu ne-a interesat foarte mult, deşi o remiză sau un eşec al Ghirodei ne-ar fi avantajat”

În faţa a aproximativ 600 de spectatori care au trăit cu sufletul la gură ultima etapă din cadrul controversatei „D” Timiş, ASU Politehnica Timişoara a reuşit o victorie la un scor de tenis, chiar dacă, după o primă repriză dominată de amfitrionii de la Unirea Sânnicolau Mare, în urma căreia s-a intrat la cabine cu 0-0, nimeni nu se aştepta la o astfel de desfăşurare a forțelor după pauză.

Paul Codrea încheie sezonul aşa cum îl începea, cu un triumf clar în deplasare pentru ASU Politehnica Timişoara: 6-0 la Sânnicolau Mare, cu un gol diferenţă mai puţin decât acel 9-2 de la Făget...

 

În timp ce scorul partidei de pe stadionul „Gheorghe Biaș” căpăta proporţii, pricinuite şi de eliminarea căpitanului Toma Stoianov, atenţia se muta la Racoviţa, unde ghirozenii reuşeau să egaleze, după ce au fost conduși cu 2-0. În ciuda faptului că cei de la Ghiroda au reușit să întoarcă rezultatul printr-un gol în minutul 95, antrenorul celor de la ASU Politehnica Timişoara, Paul Codrea, a ţinut să precizeze: „Nu ne-a interesat foarte mult, cu toate că un rezultat de egalitate sau o înfrângere a lor ne-ar fi avantajat. Noi eram preocupaţi de ceea ce facem noi. Sunt de părere că am făcut o partidă bună, chiar dacă a fost o primă repriză grea, în care adversarii ne-au creat multe probleme. În repriza a doua băieţii s-au descătuşat, rezultatul fiind mare”.

Fapt ce a surprins pe majoritatea celor prezenţi la jocul de la Sânnicolau Mare, anume desfăşurarea celei de-a doua reprize şi rezultatul final, a fost într-o oarecare măsură elucidat de Paul Codrea: „Nu le-am spus nimic ieşit din comun. I-am întrebat doar dacă cred în ei, iar ei mi-au răspuns cu un urlet de războinici, ceea ce însemna că sunt încrezători. A rămas doar să demonstreze în teren, ceea ce s-a şi întâmplat. Nu mă aşteptam chiar la un asemenea rezultat, eram mulţumit şi cu o victorie la un gol, poate două diferenţă. A fost bine că am așteptat mai liniştiţi finalul”.

„Trebuie să aplice regulamentul! Eu l-am citit şi mi se pare foarte clar, nu înţeleg de unde apar tot felul de interpretări. Vedem ce va fi, dar eu zic că 100% avem dreptate. Îmi felicit echipa, suntem cel puţin campionii morali, suntem neînvinşi şi am bătut Ghiroda în meci direct. Vedem ce va fi”, a concluzionat Paul Codrea fiind întrebat de cazul retragerii Chişodei, care ar putea culmina cu o rocadă în vârful clasamentului, ASU Politehnica putând merge astfel la barajul de promovare pentru Liga a III-a, din 21 iunie (ora 18).

De partea cealaltă, Nae Căprărescu, antrenor al revelaţiei din acest retur, Unirea Sânnicolau Mare, a declarat: „Azi am întâlnit cea mai bună echipă din campionat. Ne-am propus şi noi un joc pe măsura lor, dar se pare că am putut doar o repriză. La ora aceasta atâta putem. Am propus un joc destul de sus, agresiv, iar după eliminarea lui Toma lucrurile nu am decurs cum ne-am fi așteptat. Scorul e prea mare față de ce a fost în teren. Nu cred că este diferența reală dintre cele două echipe, dar la fel de bine cred că băieții mei nu sunt mai puţin valoroşi decât în urmă cu două ore. Le-am spus după meci că trebuie să ţinem capul sus, este o înfrângere și trebuie să învățăm din ea. Poate că ce s-a întâmplat astăzi ne prinde bine în viitor. Poate că anul viitor vom fi noi în locul Politehnicii, putem doar să sperăm la mai mult”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: