Paul Codrea (ACS Ghiroda): ”Am decis să mergem pe mâna tinerilor și le-am dat încredere, și iată, au confirmat!” De la 2-0 la 2-4

ACS Ghiroda a câștigat în deplasare în C4 pentru a doua oară de la promovare, răsturnând spectaculos scorul la Giarmata, de la 2-0 pentru CS Millenium la mijlocul reprizei secunde, la 2-4.

Paul Codrea, de la 1-4 acasă la 4-2 afară

 

Așa cum punctam și în transmisiunea LIVE TEXT a jocului de pe arena ”Nicu Moraru”, Paul Codrea a efectuat două prime înlocuiri în tabăra vizitatorilor în minutul 25, după ce CS Millenium s-a desprins la 2-0 în minute succesive, 17 și 18, dar a mai schimbat și la pauză, apelând la Saizu, iar din minutul 51 și la Pop.

Modificări care au dat roade, nou-promovata reducând din handicap tocmai prin Pop, cu capul, în minutul 68, 2-1 la mijlocul reprizei a II-a, și egalând chiar prin Saizu în minutul 78, 2-2. După care Baranyi și-a făcut numărul, semnând ”dubla”, cu mențiunea că gazdelor din Giarmata le era refuzat un penalty la scorul de 2-1, în minutul 72, în urma unui corner, Cherecheș fiind faultat în preajma colțului careului mic.

La final, răsuflând ușurat, Paul Codrea a remarcat despre debutul deplasării că ”a fost prea urât pentru a fi adevărat, parcă am avut tot vântul în ghete, mai nimic nu ne-a ieșit în prima parte, măcar o minge să putem câștiga. Le-am spus că măcar să luptăm dacă tot nu ne iese nimic, și îi felicit pe băieți că au crezut și au luptat până la capăt pentru șansa lor, veneam și după o săptămână grea, nu ne era deloc ușor în aceste condiții…”

Codrea a explicat renunțarea la Budur, Pătrașcu și Naidin spunând că ”în urma unor consultări cu clubul și cu mine s-a decis să nu mai continue, și le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut, și au făcut foarte multe pentru Ghiroda, dar astfel am decis și am ales să mergem pe linia tinerilor”.

Iar tocmai tineri introduși pe parcurs au anihilat handicapul… ”Nu știu cât de inspirat am fost, căci foarte multe soluții oricum nu aveam, dar tocmai aceasta a fost ideea, să dăm încredere tinerilor, și iată că au confirmat! Iar doar așa pot crește în valoare, dacă joacă mai mult. Pop a marcat și bravo lui că a reușit să termine în picioare jocul, sper doar că nu-i nimic grav…”

Cu foarte mult fair-play și bunul simț ce-l caracterizează, Paul Codrea a admis că la faza îndelung contestată de gazde în minutul 72, la 2-1, s-ar fi impus o lovitură de la 11 metri, zicând: ”Cred că a fost penalty, sincer, dar așa e, cel mai important este ce decide arbitrul, care a considerat să nu acorde lovitura. Se schimba din nou jocul… Așa se întâmplă, uneori ești ajutat, altădată nu…”

ACS Ghiroda a sfârșit în schimb prin a câștiga cu câte 4 goluri marcate pentru a patra oară în zece etape.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ opt = 16

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: